BademsMam Kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptırdınız ? 2 tane çocuk doktoruna gidiyorum birisi 5. Ayda yaptır diyor diğeri hayır daha erken 1 yaşında yapılıcak diyor. Siz kaçıncı ayda yaptırdınız ? Bu arada kızım 5 aylık
limonlukarpuzzz BademsMam her doktorun aşi takvimi farklidir o yizden bu tarz seyler yaşiyorsunuz. Biz 9. Ayda olduk birde 13. Ayda olacağiz
elmalikurabiye BademsMam 10bucuk aylikken basladik ama daha erken planlamistikda ertelemek zorunda kaldik hasta olunca
Kubra1991 Mybaby 5. Ayda toto virüs aşısının ikinci dozu yapılıyor nasıl menenjit aşısı yapılırken bize doktor 8. Ayda menenjit aşı zamanı dedi
BademsMam Kubra1991 rotanın 2. Dozunu vurdurdum da menenjiti öyle söyleyince doktor ikiside farklı söyleyince kafam karıştı. 8. Ayda mı vurdurdunuz siz aşısını ?
BademsMam RuzgarMommys hatta bir kağıt verdi. Nimenrixmiş aşının ismi. 5. Ayda 1 doz 7. Ayda 1 doz. 3.dozda 12 ay sonrq yazıyor. Anlamadım bişey
Kubra1991 BademsMam hayır biz şuan 5. Ayımıza gircez ayın 21 inde rotanın 2. Dozu olucak menenjit 8. Ayda dedi doktorumuz bize
limonlukarpuzzz BademsMam birde biz 2 aşi olduk bexero ve nimenrix birisi a diğeri b tipi doktorumuz birini vurunmazsa onu geçiriyor vurduğumuz tip koruyor o yuzden ikisini yaptirmak mantikli dedi o şekilde uygulattik
Ceozip BademsMam 7.ayda başladık. Nimenrix ve boxsero’nun ilk dozlarını olduk. Diğer dozları 9 ve 13.aylarda olacak.