Zuhal1414 Merhaba ☀️ yeni doğan bebeklerinizin uyku durumları nedir nasıl uyutuyorsunuz ve kaç saat uyuyorlar ?
eylulbebesi Zuhal1414 2.5 aylık kafasına göre takılıyor bazen 5 dk uyuyor bazen 1 saat 🙂 sallamıyorum hiç kendi haline bırakıyorum uykusu varsa iki mızmız edip uyuyakalıyor veya göğsüme yatırıyorum orda uyuyakalıyor
Dmlkrts Zuhal1414 kızım 22 günlük bizde de 0. Nasıl düzene girecek merak ediyorum herkes 40 ciknca düzelir diyir 4 gözle 40 in ckmasni beklyrm😌
gunes20 Zuhal1414 kızımı eve geldiği andan itibaren evde geceleri hiç ışık açmadık biz. Hep gece lambalarıyla durduk uyıtana kadar. Gece gündğz farkını öğrenenebilmeleri için gerekli. Akşamları ortamın loş olması lazım. Beyaz gürültüyle uyuttuk çoğu zaman. Geceleri uyku anlamında çok sıkıntı çekmedik. Kızımdan mı yoksa akşamları hiç ışık açmamamız mı fayda sağladı bunda pek bilmiyorum. Ama ilk 4 ay o uyuyana kadar evde gece lamlarıyla durduk ve elektirik süpürge sesi dinledik😁🤗
hhanim EslemDilan off aynen bende. 55 günlük kızım ne gunduz ne gece doğru duzgun uyumuyor insallah düzene girer ya depresyona girebilirim 😔😔😔
Zuhal1414 eylulbebesi iyi kendisi uyuyorsa benimki illa memede uyuyacak ve yerine koyduğum an uyanıyor
Zuhal1414 Dmlkrts bizde 21 günlüğüz ne kırkmış herkes aynısını söylüyor ama nedense ben pek inanmıyorum
Epifenomen-gkc Dmlkrts 40 çıktı bozuldu bizim.. 😕 ne kırkmış gerçekten herkes 40 da 40… Düzelmiyor arkadaş bebek nasıl isterse öyle devam ediyor😢
Dmlkrts Zuhal1414 bende o kadar cok duyuyorum ki bunu artık bir ümit bekliyorum ne gece uykusu var ne gündüz 🤦♀️
hhanim Zuhal1414 bende inanmıyordum 55 günlük degisen birsey yok gercekten 😔😔😔 insallah sizinki duzelir
Zuhal1414 Dmlkrts demek ki yanlız değilmişim umarım düzene girer yoksa iş güç hak getire yorgunluk cabası
eylulbebesi Zuhal1414 benimki de öyle memede uyuyor koyunca uyanıyor da başlarda yanına gidip konuşuyordum işte niye uyandın çok mu uyudun falan diye kucağıma alıyordum. Şimdi koyuyorum uyanıyor ama yanına gitmiyorum birkaç dakika sonra uyuyakalıyor. Bir deneyin isterseniz siz de
Zuhal1414 EslemDilan benim bildiğim Annenin kırkı çıkıyor bebeğin değil hem ne olcak bi günde çocuğun uyku düzeni mi gelecek saçma geliyor ama inşallah inanmasam da böyle bişey olur 😂
Dmlkrts Zuhal1414 doguma girmeden önce uykusuz gecelere son demistim oysa keske daha cok uyusaymisım o zamanlar 😊
Zuhal1414 eylulbebesi durmuyo ki aynı bende alıp konuşuyorum ama bide öyle deniyim bakalım dayanabilirsem
Zuhal1414 Epifenomen-gkc bana da öyle geliyor ama annemde kaynana da 40…da 40 düzelir diyo inşallah daha kötü olmaz
guveninannesi Benimkide 40 ına kadar gayet iyiydi 2 saatte bi kalkardı ama suan gündüz hiç uyumuyo akşama doğru uyuyo bidaha saat 3 e kadar uyutamıyorum napıyosam faydasız tam uyudu diyorum 5 dk sonra kalkıyo fenalardayım bende 🤣 düzene girer umarım
Zuhal1414 guveninannesi aynennnn tam uyudu derken uyanması.. iş güç nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi Yanımda ablam var o gidinceyi düşünüyorum
Zuhal1414 Dmlkrts valla ben tahmin ediyordum ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim keşke 2 saat uyusa ona bile raZıyım
Epifenomen-gkc Zuhal1414 Dmlkrts yani bebek büyüdükçe dış.dünyaya alışmaya çalıştıkça bin türlü huy değiştiriyor bir gün uyusa öbür gün ayakta. Bu günler de geçip düzene gitecdk inşallsh