Nildailay zaynebimmm kahvaltıda yumurta sarısıyla karıştırıyorum ara öğünde yoğurduna koyuyorumve ceviz ekliyorum muhallebi yapıp içine ezip koyuyorum labne avokado muz bir kaç damla pekmez ben bu şekilde dönüşümlü veriyorum
Taze1mom zaynebimmm bebeğim 5 ay 15 günlük bugün başladık tadıma ve ilk avokado verdim içine az zeytinyağı koydum biraz surat ekşitti ama yedi 3 gün kuralından sonra patates veririm ☺️
Rezzan zaynebimmm kahvaltıda yumurta sarısıyla karıştırıp verebilirsiniz. Ben yoğurtla da karıştırıp veriyorum
Busra5255 Pmy yarın bende vericem inşallah neyle karıştırıp veriyorsun Acaba ve diğer kalan avakadoyu nasıl saklamam gerekiyor henüz 6 ay 4 günlüğüz
Pmy Busra5255 yarım avokado yarım muz yapıyorum. Diğer yarısından çekirdeğini çıkarma bu şekilde saklama kabına koyup buzdolabına koy. Bazen tam avokado veriyorum 2-3 dilim muz ekliyorum
Drasya11 Flashtv klavye hatası o şekilde olduğunu biliyorum, ben yanlış yazdığı son harfleri düzeltmekle meşguldüm o yüzden başa dikkatimi veremedim
Eytufe Minik_mucizem02nisan benim bebeğinde kabız ek gidaya başladık oldu kayısıyı kaç tane nelere koyuyorsunuz umarım işe yarar deniycem
Minik_mucizem02nisan Eytufe 2 tane veriyorum rendeliyorum yarımdan biraz az muzla ve bir tane ceviz de ezip koyuyorum hiç sıkıntı olmuyor çok rahat yapıyor o şekilde büyük tuvaletini
Minik_mucizem02nisan RabisSerra Öyle vala o yüzden çocuklarımızı biz iyi gözlemleyip ona ne dokunup ne dokunmuyorsa ona göre bir beslenme programı oluşturmak lazım
EMM2020 zaynebimmm bizimki yumurta alerjik bebek ondan ben avokado lor peyniri ve pekmez karıştırıp veriyorum seviyo o şekilde bazen sadece lor ve zeytinle veriyorum 8 ay20 günlük bebeğim
Maybeoneday zaynebimmm yogurt ve avakado deneyebilirsin. Bizim de kabızlık sorunumuz var bende bu sekilde verdim ama bizde alerji yaptı. Avakadoyu tam koyma bir kaseye yarım avakado yeterli olur
Sevdaguzeltepe Avokado ve salatalığı blenderdan geçirin içine evde kendi yaptgnız peynirden yada tuzsuz herhangi bir peynir atın birazda ceviz o şekilde yedirebilirsiniz benm bebegm 1,5 yaşında onyüzden süzme peynirle yapıyorum ben 👍🏻
ealimother zaynebimmm bir kaşık irmiği haşlayıp birazda yoğurt katıp verebilirsiniz ben sabahları vereceksem birazda pekmez atarım