Deletedmom9 Prens_annesii Uzun zamandır kullanıyorum yeşil paketini. Bu zamana kadar bütün bezleri denedim en iyi emiciliği olan bez diyebilirim çok memnunum.
Aselyaa Prens_annesii kullanıyorum gayet memnunum ne pişik oldu ne bisey. Tabiki Prima Molfix gibi malzemesi kaliteli değil o fiyata da olması beklenemez zaten ama fiyatına göre gayet iyi ıslak mendilindende memnunum aşırı para vermeye gerek yok
Nescafe Zehra_Masume evet bende netten yorumlara baktım en fazla 1-2 kisi memnun kalmış diğerleri hep olumsuz yorum yapmıştı
Zehra_Masume Prens_annesii ben bütün bezleri denedim sayılır canım sabit bir bez kullanmıyorum kızıma sadece baby turco pişik yaptı bütçeye uygun bez önerebilirim Evy baby güzel onuda kullanıyorum
Prens_annesii Deletedmom9 canım bende kullanıyorum sorun yaşamadım ama 2 numara heryerden bitmişti doğadan olan var senin kullandığın yeşil paket ona geçsem pişik yaparmı acaba diğeri kaldırılıyor herhalde
hhanim Ben deneme paketini almıştım beyaz yesil renkli. Pisil yapmadı sızdırmadı da ama sleepy daha iyi mesela bence. Kullanılabilir bir bez bence f/p açısından
Kucukkalbim Prens_annesii Sleepyden geçtim çok memnun kaldım incecik,gece 12 13 saat kuru kaliyor,pişik,sizdirma falanda olmadı doğadan olani kullaniyorum deneme paketi alin deneyin bence
berenyigit06 Benim bebeğime yaramadı çok pişik yaptı şuan bile kremler zeytinyağlar ile geçirmeye çalışıyorum
Prens_annesii Deletedmom9 alıcam inşallah internette pahalı ama sen ne kadara alıyorsun canım ben diğerini 27 ye alıyordum mesela
Bukettt1 Prens_annesii Ben de yeni kullanmaya başladım cok ince hafif suanlik bebegimi rahatsiz etmedi denemeni tavsiye ederim