Mirosum suhedaa ne durumdasın biz hala aynıyız kafayı yemek üzereyim artık cidden Bi de gündüz çalışıyorum uykusuzluktan mahvoldum 😔😔
nursocum suhedaa doğduğundan beri her dolunaydan etkileniyor dün gece 3 kere uyanıp 1.5 ar saat oturdu kaç saat uyudugumuzu siz düşünün
suhedaa nursocum Bizimki de öyle 2 buçukta bir uyandı sanki sabah olmuş gibi çığlıklar atıyo oyun oynamak istiyo uyutmaya çalışınca da ağlamaya başlıyo
biranne11 suhedaa Varya uyku saatinde uyuyor 1 buçuk saat sonra kalkıyor 1 lere kadar bizimle 🥺 Acaba dolunaymı buda
nursocum suhedaa valla o benimle oynadı ama ben kılımı kıpırdatamıyordum sallamaktan ayaklarım uyuştu tanıdığım tüm bebekler ayaktaymış dün gece 🤷🏼♀️
DuyguDamla suhedaa bebim kızımda 2-3 gündür gündüz uyumuyo anlmadım ne oluyo 😂 önceki dolunaylarda gece sık sık uyanırdı şimdi gündüz uyumuyo
Deletedmom_29 Mavilii dolunay sadece bebekleri değil tüm insanları huzursuz eder. Tabi her insanı da etmez her bebeği de 😊 beni genelde etkiler ama bebeğimde fark eden bir durum olusturmadi hiç
Mavilii Deletedmom_29 valla ilk defa bu postta duydum bunu ve cok şaşırdım hic duymamistim boyle birseyi. Benim bebegim zaten duzgun uyumuyor dolunayla bi ilgisi yoktur sanırım ☺☺