suhedaa İki gecedir kızım 2.30 da bir uyanıyor uyutabilene aşk olsun 😑 Sizin bebeklerde etkilendi mi dolunaydan?
TospikOglusum suhedaa aaa ondan mı benim.bebegimde 2gecedr çok uyanıyor hatta 3gecedr şoktayım.suan.ay bende neden böyle oldu deyip duruyodum eşime🙈🙈
Busraata suhedaa bizimki hep huysuz şu 2gündür uyurken ağlıyor içli içli demekki ondanmiş bende birsey oldu korkuyor diyip duruyordum eşime
suhedaa fistikcisahap Ortamıza alıyoruz ama gözlerini cin gibi açıyo ne yaptıysak yok sonra da ağlamaya başladı bize uyku haram oldu 😪
Deletedmom_29 Mavilii dolunay sadece bebekleri değil tüm insanları huzursuz eder. Tabi her insanı da etmez her bebeği de 😊 beni genelde etkiler ama bebeğimde fark eden bir durum olusturmadi hiç
suhedaa TospikOglusum İnstagramdan da gördüğüm kadarıyla çoğu bebek bu durumda inşallah bu gece uyurlar 😄
mihrosum suhedaa aaaaa suan soktayım yemin ederim gecen dolunaydada kız uyumamıstı. Dun sabaha kadar agladı canım ama oyle boyle bir AglamA degıl
mihrosum suhedaa vallahi bir kac saat once post actm kızım sabaha kadar agladı diye ama dısten suphelenmıstım demek dolunaymıs
durumelegimm suhedaa benim kızımda 2 gündür 45 dk da bir sürekli ağlayarak kalkıyor emip geri yatıyor dişten sanmıştım sizin gibi🤦♀️ Bitse bir an önce
Mirosum suhedaa yaa benimkide 2 gecedir maheivetti beni uyanıyor ağlıyor uyumak istemiyor eskiden ağlamazdı hiç şimdi bağırıyor resmen dolunaydan mı acaba ya 😔
Ozlem2835 Bizimki de sünnnet olduğundan beri geceleri sık uyanıyor ama dün gece 2 saat uyanıktı gece 2 de uyudu 😞