Glcndm Demir ilacı ne kullanıyorsunuz hanımlar ben şimdiye kadar aile hekimliğinin verdiğini kullandım ama içime sinmiyor var mı daha iyi bi öneriniz
Hll20 Glcndm bestiron kullaniyorum canm. En dogali o. İcinde paraben yok. Ama tadı biraz aci gibi. Zorlaniyoruz biz icerken☺️
Hll20 Glcndm arkadasm 20 damla versen yeter demisti. Oglum 13 aylk. İsterseniz sorarm kendisine eczacı haliyle daha iyi bilir. Yanls bilgi vermek istemem
Alpsderll Glcndm bizde bestiron kullanıyoruz.Her kiloya 1 damla demiş eczacı, bebeğim 7,5 kilo 7 damla veriyorum ben.
Elifum Glcndm ben kullanmıyorum açıkcası çok şükür değerlerinde de eksiklik çıkmadı iki kızımda da şimdiye kadar
Ceozip Glcndm kızım 7 ay 12 günlük. Biz bu zaman kadar kullanmadık. Doktorumuz kan değerine baktı normal dedi o yüzden şimdilik gerek görmedi. 9.ayda tekrar bakılacak ona göre başlanacak.
Gulay-58 Glcndm benimde icime zinmemizti bende ocean yeni nesil demir destegi olani kullaniyorum her gun 1 ml 1 yasina kadae kullanacagiz
Leylaninannesii Glcndm kilosuna göre canım. Benim kızım 10.5 kiloydu 11 Damla ver dedi doktor. (11.kilonun içinde olduğu için) 12 kiloysa 12 damla gibi
turansmom Glcndm sağlık ocagının verdigini kullanma zaten içinde birşey var demişti doktorum ama inan ne oldugunu hatirlamıyorum. Bize doktor ocean 400 verdi,günde bir fıs