Melikederinakinnn Annemmm trendyoldada var smdi baktim hepsi buraradada var cicek sepetinde bile vsr ☺️🙈
Annemmm Melikederinakinnn 1 numara ve conformil arıyorum bundan var mıymış bi bakayım 2 gündür bakıyorum
Annemmm Melikederinakinnn nasıl görüyorsunuz bana link atar mısınız . Trendyolda 2 numara var. Çiçek sepetinde felan da bu ürün stokta bulunamamaktadır yazıyor
Asklepios Annemmm resmen yok oha yazın 60 liraya direk eve sipariş veriyordum aöçynı gün hiçbir yerde yok şaka gibi
Annemmm Asklepios evet ya hiçbir sitede yok🥺 bende instagram sayfalarına yazmıştım dün gece. Şimdi cevap yazmışlar stok sorunumuz var Aralık sonuna kadar stoklarımızda olacak diye
Melikederinakinnn Annemmm 2 numara gordum canm bende 1 baktigini blmyodum 2 var ama bu linke gir al https://www.gardrops.com/kadin/cocuk-beslenme/aptamil-conformil-1-5fc7b8fc53982
Annemmm Asklepios instagram hesaplarına yazmıştım stok sorunu var Aralık sonunda stoklarda olmasını bekliyoruz yazmış
Melisasbasi Annemmm migroslarda oluyor 5 M migros 2 M migros isterseniz getirirler söyleyin getirsinler
Melikederinakinnn Annemmm ama zatem conformil ucuz bir mama degil ki baktinizmi fiyatlara 120 130 140 tl civari ozel mama diye geciyoe