Zynq OzgE_K D vitamini Ocean 400 kullanıyoruz, kan ilacını da ocean alacaktım ama doktorum önermedi, içindeki demir oranı çok azmış o yüzden ferrum kullanıyoruz.
Busramusti Cirkin bende bestiron kullanıyordum eczanede kalmamış eşime sidefer satmışlar rengi kahverengi değil bu nasıl Demir ilacı dedim bide 4-10 yaş diyor kullanımı için bebeğim 7 aylık siz kullanıyor musunuz şuan
Cirkin Busramusti benim kızım da 6ay 17 günlük ilk defa dört damla bu akşam kullandık. Biz de şaşırdık rengine internetten baktık herkes öyle kullanmış.
Cirkin Busramusti doktorumuza sorduğumuzda vegaferon gibi gene dört damla demişti ama biz de ona güvenerek dört verdik. Yanlış mı söyledi acaba 😨
Leyla123 Canım hemen bitmiyor 200 tl ama 4 ay falan gidiyooo yani her ay olsa çok pahalıda ama 4 ayda zorlamaz bence geçim çok zor
pikacuu OzgE_K D vitamini Coledan kullanıyoruz özeldeki dokturum yazdı devit 3 bıraktırdı. Ve Coledan pahalı değil para verdiğimi hatırlamıyorum bile. Kan ilacını da kullanmıyoruz 8 aylık olunca dedi doktor
Busramusti Cirkin valla bilmiyorum eczacı da kiloya bir damla demiş zaten damlalık da bi tuhaf ml hesabı yapmışlar
Happydef OzgE_K ozeldeko doktorumuz pedia d vermisti d vitamini olarak. Sanırım içeriği temiz cunku oda saglik ocaginin verdiğini kullanma önermiyoruz demisti
Cirkin Busramusti evet bana da tuhafgeldi. Beş on gün sonra gene gidicez doktora bi tekrar sorayım belki hatalı söylemiştir