Deletedmom299 Kızlar gece halıya kahve döküldü pril ve cifle sildim başka ne yapabilirim çıkması için ya. Daha geçen ay yeni aldım yikattım serdim. Yapabileceğim başka bisey var mi acaba?
minikkalp Deletedmom299 kesin çözüm.. beyaz kalıp sabunu islat direk lekeli yerin üstüne çıkana kadar sür hicbisey kalmıyor 😊
Annesivekizi Deletedmom299 benimki de yeni yıkamadan gelmişti aynı böyle oldu. Arap sabunuyla sildim ama hala belli
MelekEren1 Deletedmom299 yikamaci bana bisey dokuldugunde silmeyin lekeyi icine daha cok ceker cikmaz demisti sac boyasi siyah zeytinin suyu salgam döküldü hep silmedim hic leke kendiliginden gitti sonra yikandi tertemiz oldu sildikce daha kotu oluyor diye biliyorum 🙋🏻♀️
Deletedmom299 minikkalp aayy ben onu oğlumun kakali kiyafetlerine yapiyodum hiç aklima gelmedi 😂😂😂 çok teşekkür ediyorum hemen denicem onuda ya🥰
minikkalp Deletedmom299 rica ederim 😊 ilk bunu dene başka biseye gerek kalmayacak emin ol benim eşim de sakar sürekli bişeyler döker halilarimda beyaz krem anında çıkarır 😂
MelekEren1 Miniminnak22 valla bizde sasirdik yani zor cikan lekeler oyle ufacik da dokulmemisti yarin bidon dokuldu ama hic ellemedim gecti gitti
Deletedmom299 TheLatte beyaz sabunla ovdum önce sonra sicak su deterjan yaptim sonra bulaşık makinesi parlatıcı yaptım geçti şükür ya
MTZ-61 Deletedmom299 bulaşık makinesi parlatıcısı dene, çay lekesini anında temizliyodu belki kahveye de etki eder
Deletedmom299 MTZ-61 yaptim kuzum kayinvalidem getirdi onuda en son onu yaptim 3unu yapınca combo oldu geçti 😂