Zeynep_AlyaninAnnesi Bir kızım var ikinciye hamileyim göğüslerim büyük ve emzirdiğim için sarktı da bu zamana kadar pentinin küçültücü sütyenlerini kullandım ama ne yazık ki ya telleri çıktı ya da duruşu değişti. Önerebileceğiniz bir marka var mı?
BirAnneBirBebekkkKk Zeynep_AlyaninAnnesi ebebekten emzirme sütyeni aldım çok rahatlar ama sen beğenir misin bilmiyorum benimki demirsiz rahat birşey
Kbrbydk Zeynep_AlyaninAnnesi suwen tavsiye ederim. yakın arkadaşım acayip büyük göğüsleri vardı, çok çok güzel sanki 85 beden gibi toparlamisti. indirim günlerinde çok uyguna geliyor mutlaka bakın👍
Happydef Zeynep_AlyaninAnnesi kesinlikle berlei. 18 yasimdan beri kullanıyorum. Biraz pahalı ama 1 sene hic cikarmadan tak eskimiyor. Hatta ben 1 sene disarda kullaniyorum 1 sene evde takıyorum sonrada anneme veriyorum annem takıyor. Eskimiyor hic. Askıları sunme falanda asla yapmiyor.
Ata0905 Zeynep_AlyaninAnnesi Marks& Spencer iç giyimi harika büyük beden ve geniş cup seçenekleri var.
Zeynep_AlyaninAnnesi BirAnneBirBebekkkKk görünüş olarak nasıl duruyor taktığınız zaman ? Derli toplu duruyor mu ?
BirAnneBirBebekkkKk Zeynep_AlyaninAnnesi evet benim için rahatlığı önemliydi hamileykende doğumdan sonrada kullanıyorum aşırı rahat yok gibi ama begenmeye bilirsiniz toparlayıcı değil emzirme sutyeni
Bihter34 Kbrbydk benimde çok büyüdü 100 oldular kendim 60 kg yum. Göğüsler önden gidiyor işe yarar mı acaba. Suwen nedir nasıl biliy
Nayninay Kendimi bildim bileli maleswf ki büyükler 90-95 taktım hep Pierre den almıştım indirimden pentiden aldım memnunum ilk bebeğim emiyor
Kbrbydk Bihter34 evet kesinlikle aşırı ise yarıyor. magazada zaten danışmanlar sizin beden ve göğsünüze göre en uygunu veriyor. deneyince anlarsiniz. ben arkadaşımın goguslerinin nasıl o kadar toparlandigina hayret kalmıştım. onunkide 110 filandi galiba ve aşırı sarkikti hem sarkık hemde toparlayıcı giydiği halini gördüm. şiddetle tavsiyemdir.
Bihter34 Kbrbydk suwen bir marka sanırın ilk defa duyuyorum. Model olarak ne kullanıyor acaba arkadaşınız. Bilgilendirirseniz. Benimde sarktılar. Hatta biri daha büyük diğeri daha küçük duruyor göğsümün.
Hanifeikranur Kbrbydk benim de 110 olmuştur şimdi . 105 olmuyor çünkü. Link var mı bırakır mısınız ,genç kızlığımdan beri çekiyorum bu durumu
Kbrbydk Bihter34 evet iyi bir marka canım yukarda paylaştım arkadaş için. buydu diye hatırlıyorum. başka arkadaşlarım da kullanıyor suwenden çok memnunlar.
Kbrbydk Hanifeikranur yanlış hatırlamıyorsam buydu. tabi çeşitleri var bir sürü bakarsınız https://www.suwen.com.tr/p/rosa-minimizer-toparlayici-sutyen-ten-rengi-sw8335089-673
Deletedmom418 Zeynep_AlyaninAnnesi ben ucından acıcık aldırmak istiyorum başka şekilde adam olmaz memeler 🤣🤣🤣
esraozker Zeynep_AlyaninAnnesi merhaba benim göğüslerimde ne yazık ki öyleydi trendyolda indirimden suwenin toparlayıcı sütyenini sipariş ettim 95c beden bi taktım o kadar rahat ve o kadar güzel toparladı ki dısarıdan bakınca küçücük gözüküyor göğüslerim indirim bitmeden 2rengini daha sipariş ettim