Muhendis_anne1 Merhaba kizlarr Kocaman bir gece kacamagi sorunum var suandada kacamagimin basindan post aciyorum.. ne’etcem ben bu aliskanlgi 🤦♀️😁
Woody Muhendis_anne1 benim yerime de yiyin valla. Reflğ bizi mahvetmeye devam ediyor. Kızıö yenidoğana döndğ. Kucakta uyuyor 🤦♀️🤦♀️
Muhendis_anne1 Woody oyy kiyamam cok gecmis olsun.. normalde zevkle yerim derdim ama uzuldum simdi gecer insllah biran once.. ilac kullaniyormusunuz doktor bize gaviscon infant vermisti
Muhendis_anne1 Deletedmom5284 ooo afiyet olsun.. yok yavrum benim suc ortagim kocaysa hamburger pizza giriyor isin icine.😁
Muhendis_anne1 Tuba_sahra karam kapatir ya.. ben sevmezdim ama bi ara kahveye cok iyi gitti calisirken bende sevdim.aslinda bende simdi ekmege cukulata surcektim ama is baska tarafa kaydi.. zaten kizim kiskandi sanirim uyandi benim ganimet mutfakta kaldi 🤦♀️
Woody Muhendis_anne1 ilaç değil de bebelac thickener kullanıyordu.kusması bitince kestik ama gece çocuga bir şey oluyor. Sürekli rahatsız. Sürekli dönüyor. Kendi kendine uyumayı öğrenmek üzereydi kucaga döndü tekrar. O bir şekilde uyuyor da olan bana oluyor. Napcam bilmiyorum
Tuba_sahra Muhendis_anne1 Bende eşimle tanışmadan önce bitteri ağzıma surmezdim 😬😬Şimdi ilk tercihim oluyor
Muhendis_anne1 Woody balla bilmiyorum kuzum ben onu.. sifa olsun insllah yavrucaga.ay benim kizim yatagi tavan ediyordu.. birden kesildi sonradan caktim ben Davayi terliyormus Zillim.
Muhendis_anne1 RuzgarMommys afiyet olsun saglikli hatun seni.. ben bugun oglen birsey yiyemeyince heralde 6 tane yedim daha yok 😅
Hohomoromu Muhendis_anne1 tost yemek isterdim ama çok useniyorm hayatta kalkıp yapamam biri yapsa yerdim 🙄
Muhendis_anne1 Tuba_sahra bitter candir bende ise basladigimda tanismistim sekersiz cayda cay tadini bitterde cikolata tadini anliyorum cidden ya. 🥰
Gk67 Muhendis_anne1 aynı skinti bendede var kilo almam yasak ama ben 68 kilo olmuşum zayıflatacak bişeyler öneren olur belki bekleyin burda
Muhendis_anne1 Gk67 bana gore zayifsin aslinda ama utandim suan 78 kiloyla hala yedigim icin. Saglik sikintin mi var canim..valla ben zamaninda tarcinli yogurt, kirmizi biberli yogurt yapiyordum acikinca.
Muhendis_anne1 peksokomelli off seninki daha bomba.. hatta ne diycem izmir bombasi yapmayi dene gece cok iyi gidiyor 🤭
Tuba_sahra Muhendis_anne1 Aynen şekersiz çay şekersiz kahve bitter . 🤤🤤 Bekarken bitter ağzıma sürmez çaya en az E3 kaşık şeker kahvesi sütlü şekerli olsada icemezdim 😏😂😂