Alacakus Kızlar oğlumun genzi tıkalı gece nefes alamıyor sürekli uykudan uyanıyor bunun için ağızdan verilen buhar mi iyi gelir yoksa odaya konulan buhar makinesi mi bu konuda çok bilgisizim lütfen bilen yazabilir mi birde hangisini ve hangi marka almalıyım.
limonlukarpuzzz Alacakus mesitaş M/CF-2658 canim mikrop bakteri barindirmiyor hem sicak hem soğuk hava üflüyor havayida temizliyor ben çok memnunum 8 yildir kullaniyorum
limonlukarpuzzz Alacakus birde ağizdan koyulan buhar için ilaç almasi lazim ondada kortizon var zaten almiyorlarda ağizdan hastalandiğimiz dönemde kullanmistik odanin nem dengesini ayarlarsan tıkanmalarda biter
Ozlmylmz Alacakus kaç aylık bebeğiniz. Aynı durumla ilgili bende post açmıştım buraya. Bugün doktora gittik kontrol için doktora buhar makinasını sorduğumda 6 Aydan sonra tavsiye ediyoruz dedi bebeğim 2 aylık. Serum fizyolojik tavsiye etti.
Yerfistigininannesi Alacakus az önce bende pist açtım ya merak ediyorum yazılanları bende okuyup araştırayım
Renk Agızdan verilen buhar nedir bılmıyorum ama ben soguk hava buharı kullanıyorum odasında. markası weewell memnunum. Gece yatarken de başucuna karanfil batırılmıs sogan koyuyorum. Gun ıcındede 2 3 kez serum fızyolojık. Rahatlatıyor.
SevdaCemre Alacakus Biz de Gold Master var.Sessiz, Su kazanı büyük ve suyu bittiğinde kendiliğinden kapanıyor.Çok memnunuz.
limonlukarpuzzz Alacakus canim birde peteklerine su koy ne kadar nemlendirsende peteklerindede olsun su ben o şekilde yapiyorum doğduğundan beri