babykumpir Pelvan Yumoş sarı ve bebekler için olanı bu 2sini kullan evin çiçeek olsun bu kadar diyorum 😍
elmalikurabiye Pelvan abc parfumia bebek resmi bar uzerinde konsantre yumusatici. Dolaplar miss gibi kokiyor
Oznury Pelvan ABC pembe olanı 😍 moru da güzel 👍🏻 Yumoş’unda siyahlı morlu olanı cok güzel üstünde indigo yazıyor
GramPozitifBakteri Pelvan pembe yumoş favorim..bir de bingo soft manolya bahçesi veya yıldız çiçeği bunları da severim kalıcıdır
bus00 Vernel mineraller&Hindistan cevizi kullanın bana teşekkür edeceksiniz :) tam bir yumuşatıcı aşığıyım aklınıza gelen bütün yumuşatıcıları denedim en harika bu emin olabilirsiniz 😍
Melekturkann Tüm yumuşatıcıları denedim en son yumoşun pembe konsantre olanını aldım ama kokusu çok keskin oda ⅔ yıkamada bile çıkmıyor. Şuan bayıldığım adı gibi yumoşun yeşil dibinde pamuk resmi var muhteşem tavsiye ediyorum😚
Betiferi34 Pelvan mis gibi kokması güzel fakat çok sağlıksız heleki evde bebek varsa!! Ben lavanta yağı damlatıyorum daha doğal
vilnius Betiferi34 kalıcı oluyor mu lavanta yağı. Ben de yumuşatıcı çok çok az koyuyorum zararlı diye ancak kokmuyor tabiki
Cihangiriinannesii Pelvan vernel 100 güne kadar kalıcı olan pembe şişe mukemmeell asla kokusu çıkmıyor
ArasCinarveAnnesi Pelvan Bingo soft kuzumun kokusu. Bayılırıyorum resmen bu kokuya ve kalıcılığı, yumuşaklığı çok iyi. Sanırım soran herkese bunu tavsiye edeceğim 😅 (Aslında bebekler için ama kendimizde de kullanıyorum)