Dilara8228 Can_imin_Cani Doktora gittik oğlum zayıf olduğu için hem iştah açıcı hemde vitamin için verdi
Can_imin_Cani Dilara8228 baya araştırdım bazı bebeklerde çok güzel bazılarında ise yaramıyor bilmiyorum bizde nasıl olur kullanirsak🤷🏻♀️
Dilara8228 Can_imin_Cani Hersey gibi buda böyle birşey bazılarına iyi bazılarına kötü bize iyi gelmedi sizde alın deneyin belki iyi gelir denemekte fayda var 🎈
Balannesi Can_imin_Cani Argivit focus öneririm en iyi o geldi birçok şurup kullandım en etkilisi bu oldu. Ayrıca içerisinde bulunan vitamin boy uzamasında da etki ediyor.
Can_imin_Cani Balannesi aaa duymuştum Ewet ama kac yasinda kullanıyorsunuz bana 2yas öncesi yok dendi sizinki kac aylik
Ayazpoyraz1 Bu suplayi kullanmadim ama balik yagini ve simdi propolisini aldim bagisiklik icin ama fayda ettigini dusunuyorum oglum com hasta oluyor normalde her ay hastanedeyiz ama bu kis masallah diyim daha hastaneye gitmedim hic hastalanmadi.
Dilara8228 Can_imin_Cani inanırım tabi ki 3 yaşına girecek hala deniyoruz doğrusunu bulana kadar 🤦♀️
Ayazpoyraz1 Can_imin_Cani amin insallah allah cocuklarimiza sifa versin hastalik vermesin insallah eger yasiniza uyuyorsa tavsiye ederim nutrigen balik yagi ve propolisi kis surubu diye geciyor zaten
Balannesi Can_imin_Cani Kusura bakmayın girmediğim için görmedim. Genelde tüm şuruplar 2 yaş sonrası verilir fakat vermenizde bir sakınca yok. Çünkü prematüre bebeklere bile çay kaşığıyla veriliyor.
Can_imin_Cani Ayazpoyraz1 Amin amin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 balık yagi ocean multi aldim ama kokusu yuzunden asla yemedi buyuzden kokusu varmi sizin kullandiginizin