Umitemre Gulcem18 lcw nın 2.8 tog olanlarını kullanıyoruz ev ısısı gece 22-23 derece oluyor gayet yeterli şimdilik
Mom095 Gulcem18 lcw dan 2.8 tog aldım. İçine kısa kollu zıbın ayaklı alt giydiriyorum sadece. Oda sıcaklığı 23 derece.
kuzey14 Umitemre merhabalar benim evimde 22 23 derece oluyor geceleri bende 2.8 almak istiyorum ama yorumlarda sobali evlerde uygun terletiyor falan yazanlar oldu, o yüzden ne yapacagimi bilemedim, bebeginiz terledi mi acaba memnun musunuz ?
Umitemre Umitemre bebeğim 9 aylık 18-24 almıştım keşke bi büyük alıp çorap giydirmesem DİE düşündüm oğlum hiç üstünü örttürmüyor benim çorap mecbur sağlıksız olsada giydiriyorum
Gulcem18 Lcw alan anneler bebekleriniz kaö aylık ve siz kaç ay aldınız tulumu? Biz 14 aylık olucaz 11.5 kilo kaç 2 3 yaş alsam çok öu büyük olur
sevimeyuboglu61 Gulcem18 odanın ısısı 23 derece , 2.8 togluk LCW uyku tulumu aldım. Oğlum 23 aylık emzirmiyorum , içinden sadece atlwtle yatıyor üstünü örtmüyorum. Ama emzirdim dönemde çok terlerdi uyku tulumu giydiremezdim
Annelik__1 sevimeyuboglu61 ya bizde 19 aylik ogluma aldik sadece zıbın ile giydiriyorum ev 22 23 derece ama gece terliyor tulum giydirmesem hep ustunu aciyor ne yapacagimi şaşirdim aklim hep onda kaliyor
Mom4775 Gulcem18 lcw aldım 21 derecede 2.6 tog kullanıyoruz. Pijama var içinde gayet kalın bir pijama. Terleme vs olmuyor. Bebeğim 18.5 aylık 24-36 aldım.
Gulcem18 Mom4775 ben 14 aylığa alsam 24 36 ay büyük olmaz dimi giyinirken çok zorluk çıkarıyor ya uyku tulumunu falan büyük büyük rahat giysin
Mom4775 Gulcem18 bence büyük olur. Bir beden büyüğü iyidir yani 18-24. Çok büyük olursa da iyi ısıtmaz.