Lamiaa Kadermustfa haraket ediyo, bacaklarını da oynatıyo, yuvarlanıyo, biişey istedıgıde oturup kalkıp oturup kalkıp ulasıyo bi noktaya kadar, lakin emeklemiyor, sürünmüyor, koltuk altından tutdugumda adımlamıyor, amma bazen oturmakta istemiyo))
Minikkusss MervEslinArden art niyet aramak degil , o zaman yürüteç kendi evladinizi övmeden onerebilirsiniz. Ben empati kurdugumda boyle bir mesah canımı iyice sıkar. Kendinizi o annenin yerine koyun.
hmkn92 Mavi2 ay aynı bızımkıler benmde halamlar annem felan öyle dıyodu dert olmuştu içime doktora sormuştum bende
Berk2020Mert2008 MervEslinArden pardon ben yorumunuzu anlamadım sizin siz anneye destek vereceğiniz yerde morel vereceğiniz durumda kendi bebeğinizin yaptıklarını anlatmışsınız kendi bebeğinizin gelişimimden bahsetmisiniz 5 aylık bebek yürüteçe nasıl koyulur bence siz bir iyice araştırın ondan sonra yorum yapın
Lizbon Lamiaa Canım sorun olsa kalçasında kalça ultrasonunda çıkardı boşver çok kafana takma bir bakmışsın yürüyecek zaten sen bile şaşırıp kalacaksın. Bana da ay yaşına girdi yürümüyor mu vs cok soran oldu etraf insanın canını sıkmaktan baska bir işe yaramıyor. E ne yapayım yürümeyen cocuga ben simdi de maşallah totosu yer görmüyor 😬