Lamiaa Kadermustfa haraket ediyo, bacaklarını da oynatıyo, yuvarlanıyo, biişey istedıgıde oturup kalkıp oturup kalkıp ulasıyo bi noktaya kadar, lakin emeklemiyor, sürünmüyor, koltuk altından tutdugumda adımlamıyor, amma bazen oturmakta istemiyo))
Aryayldrm Lamiaa benimkide ayni oyle metak etmeyin suan 14 aylik anca basip siralamaya basladi doktorada goturdum bosuna goturmeyin canlari nzmn işterse ozmn basiyotlqr doktorda 18 aya kdr basmazsa getr demisti
Mavi2 hmkn92 bizde öyle erken geldik ama annemler olsun bana hep şey diyorlar bu kızan niye hiç basmıyo hiç oynatmıyon mu gibisinden şeyler diyorlar içim rahatladı vallahi yorumunuzu görünce
hmkn92 Mavi2 ay aynı bızımkıler benmde halamlar annem felan öyle dıyodu dert olmuştu içime doktora sormuştum bende
Lizbon Lamiaa Niye bu kadar takılıyorsunuz ki ? Yürümesi gerektiği zamanda yürüyecek bu çocuk. Oğlum 14 aylıkken yürümeye başladı yaşında emekledi 😂 Çokta takılmayın ömrü boyunca bi fiil yürüyecek zaten
Lamiaa Lizbon ilk başlarda ayak buğumlarında farklılık var diye bacakları ilk 2 ay aralı tutulmuşdu, sonra sorun yok dediler, şimdide gecikince kalçasında bi sorun varmı diye kuruyorum, doktorda yok diye, amma yinede başka bebekler napıyo bu aylarda merak ettim
MervEslinArden Minikkusss adım atması için yürüteç güzel demişim örnekleme vermişim art niyet aramak niye
Minikkusss MervEslinArden art niyet aramak degil , o zaman yürüteç kendi evladinizi övmeden onerebilirsiniz. Ben empati kurdugumda boyle bir mesah canımı iyice sıkar. Kendinizi o annenin yerine koyun.
Pamuk_seker Lamiaa zamanla canim hersey daha 10 aylik zamani var tutup kalkıyormus guzel bir süreç her bebek farklidir üzmeyin kendinizi bosuna
Pamuk_seker MervEslinArden yanlış bilgi yürütec ile adim atmayi ogrenilmez bu tum makalelerde acikca belirtilmis tekerlekli olduğu icin kendini ittiriyor sadece adim atmayı öğrenmiyor yani
Nursma Lamiaa cesaretlenince adım atmaya başlayacaktır kızımda önce sadece tutundu koltukta düştü bidaha kalktı düştü birdaha kalktı (yalnız düşmek derken pat diye yere düşmüyor şimdi birşey diyen olur 😁) derken baktım sıralamaya başlamış. Vakti vardır daha canım. ☺️
Lizbon Lamiaa Canım sorun olsa kalçasında kalça ultrasonunda çıkardı boşver çok kafana takma bir bakmışsın yürüyecek zaten sen bile şaşırıp kalacaksın. Bana da ay yaşına girdi yürümüyor mu vs cok soran oldu etraf insanın canını sıkmaktan baska bir işe yaramıyor. E ne yapayım yürümeyen cocuga ben simdi de maşallah totosu yer görmüyor 😬
Songul1996 Lamiaa canim oncelikle üzulme her cocugun gelisimi bir degil benim oglum emeklemeden yurudu 11 aylikti, yurur merak etme herşeyin bir zamani var💕💕