Deletedmom418 AtaVeAnnesii hadi hayırlısı inşallah. Sağlıkla büyüsün yürüsün ❤️Benim minnak 15 sn falan desteksiz oturuyor 🤷🏻♀️ Popişi ağır biraz 😀
canimoglum_2020 Deletedmom418 valla iş yapmayıncada olmuyor kimse kusura bakmasın burda ukalalık yapıyolar hadi evi süpüremedin o çocuk yerde nası sürünecek içi rahat edecekmi akşama yemek olmasın 2. Gün eşin söylenir sen bakma bacım onlara çok bilmiş onlar 😂😂
1Ezoo Deletedmom418 yok kiz burdayim izliyorumm kacmamm rahat olll derdiniz bitmiyo donmus iste cocuk ne guzell lafii cevirmekte ustune yokmus valla😉 maksat sohbet vs dye . is diye yazmayaydin yazmazdm bnde🥳🥳🥳
Happygirl8 Deletedmom418 yüz üstü durmaktan sıkılıp yuvarlanma evresine geçer yakında 💆♀️😆 benim 5 ay 13 günlük dün karşı duvara kadar gitmiş 🤦♀️ sürekli yerlerde göremediğim kadar küçük şeyler var mı acaba yutarmı diye kontrol ediyorum 🙄😵
Deletedmom418 Happygirl8 ayy maşallah ya❤️ Aynen çok dikkat edin 🤗 darısı başıma oldupu yerde yüz üstü kalıyor daha dk başı onu çeviriyorum
Deletedmom418 AtaVeAnnesii aha bak şuraya yazam dedim dakka saniye hemen ikisinide çıkarmış ağzına tepiştiriyor 🤣🤣🤣🤣
Papatyaseverr Deletedmom418 bu konuya maksat muhabbet gırgır şamata diyemezsiniz ama çocuk büyüyor ve mutlu olmalısınız linçlemek yerine şakası bile hoş değil
Deletedmom418 Papatyaseverr he he bende dövünüyorum sabah beri çok mutsuzum 🙄 ya bi salın arkadaşım burası cinsellik postu değil. Linç tayfa orda sen yanlış geldin
Dilaranne Deletedmom418 bağla elini ayağını dönmesin . Şaka misiniz nesin ya sonunda buda olmuş Muş olmasa mıydı hanım efendi bundan önce de dönmüyor diye acmissindir eminim ki . Ne acayip insanlarla bir ortamdayiz yahu .
Pixel Deletedmom418 yaa ne güzel maşşallah 💕 bende dönmesini bekliyorum haftaya 4 aylık olacak sürekli çocuğa bak böyle döneceksin annecim diye karpuz gibi yuvarlıyorum 😂 hala tık yok bizde bir sabah kendi kendine mi döndü sizinki?
Deletedmom418 Pixel ben çok zorladım 🤣🤣 yuvarladım habire. Şimde dönüp dönüp ağlıyor 🤣🤣🤣🤣 darısı başına