AcemiHemsireanne Sütüm tişörtlere bile akıyor o kadar çok bebeğim de sadece anne sütü alıyor. Emiyor gayet güzel doyuyorda ama kilo almıyor neden olabilir
Seyma-2436 AcemiHemsireanne Bir göğsün tam bitip diğerini emziriyor musun yani bebeğin tek göğsündeki hem ön sütü hem son sütü alıyor mu?
Sedefyldrm Besleyici değil demek ki benimde aynı şekilde süt var ama duru gibi rengi 😑 ilk ay kilo almayınca mamaya başladık şu an 4 aylık👍🏻Üzülmeyin 🙏🏻Yine de emzirin her mama öncesi
BEYZANUR2020 AcemiHemsireanne kaç kilo doğdu ki benim kızımda 3 buçuk aylıkken 6 kiloydu evet benimki de gözüme zayıf gözüküyor ama sağlıklı olsun yeter itiraf ediyim bende isterdim kilolu olmasını ama yapacak birşey yok
SerpilG AcemiHemsireanne 6 kilo az mı? 2 aylıkken 5 kiloydu 2,5 şuan en iyi ihtimalle 6 olur çünkü benim kızımda. Geçen ay 700 gr almış inşlh bu ay daha çok alır
Semanur1elizan AcemiHemsireanne bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba her ay ne kadar alıyordu benim 9. Ayından kızım 6800 idi
Semanur1elizan AcemiHemsireanne benim oturup ağlamam gerek o zaman 3 aylıkken 6 kiloya doktorunu az diyorsa yatın kalkın şükredin bence sağlığı yerinde olsun doğum kilosunu bilmiyorum tabi ama bence gayet normal hiç kilo almaması daha tehlikeli
Seyma-2436 AcemiHemsireanne Ama kilo alımı yoksa doktorla görüşüp takiple mama başlanması gerekir yoksa gelişim geriliği olur yararı zararı iyi düşünmek gerekir bir de altta yatan sebebide öğrenirsiniz en azından . Eğer biberon vermezseniz ve mama ccsi ayarlanırsa memede emer. Siz yinede bir sütünüzü sağın güzel bir makinayla bakın yeterli mi ve süt kalitesini artıran besinler yiyip öyle takip edin bebeğinizi
2kuzu-annesi AcemiHemsireanne aynı benim bebegim sanırım ön sütumuz fazla ondan oluyo ben ona yoruyorum
sevimlienerji AcemiHemsireanne canım sütünün çok olmasi önemli değil kaliteli olmasi önemli et yeşillik ve meyve ye bol bol bebeğin kaç kilo kaç aylik
Bsrsyy94 AcemiHemsireanne maalesef aynı problem bende de var😞 mama takviyesi vereyim diyorum emzirdikten sonra mama veriyorum ama doyduğu için içmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım. 3 aylık 5500 kilosu
AcemiHemsireanne Bsrsyy94 aynen doymadı desem emzirdikrten sonra kusuyor bir kere sağıp verdim meğer zaten tokmuş ondan memeyi istemiyormuş
Selininannesi1609 Kefir için fındık badem ceviz yiyin çiğ olsun bu kuruyemişler ön sütünüzü sağıp öyle emzirin önsütle doydukları için besleyici kısmı kalıyo bir de öyle deneyin ben hep böyle yapıyorum bebeğimin kilosu da gelişimi de çok iyi
Bsrsyy94 Selininannesi1609 ön süt ne kadar sağıyorsunuz? İlk birkaç damlası berrak sonrası daha beyaz geliyor. Ön süt öyle birkaç damla olmaz sanırım Ben ayırt edemiyorum pek
AcemiHemsireanne Bsrsyy94 ön süt suludur açık beyaz renkte süte su karışmış gibi bir rengi vardır diğeri daha koyu
Selininannesi1609 Bsrsyy94 öyle pek ölçmedim aslında süt su gibi oluyo sonra hafif beyaza dönünce emzirmeye başlıyorum