herseysensin Deletedmom324 bende karar verdim hipp kullancam doktora sordum da denemeniz gerek her mama her cocuga iyi gelmiyor dedi
Betbet herseysensin evolvia kullanıyorum.13 günlük bebeğim doğduğunda 2930 doğdu suan 3200 .ne gaz yapıyı evolviadan memnunum
emineevgin33 herseysensin 21 Aralık'ta doğum yaptim bende oğluma aptamille başladım ama çok gaz yaptı Bebelac kullanmaya başladım 15 günde 1 kilo 100 gram aldı şuan 46 günlük 5.5 kilo Bebelac gaz da yapmıyor çok memnunum dene bence
Moms Kesinlikle Holle Baby Food!!! Kesinlikle gaz kabızlık sorunu yaşamadık. Mükemmel bir mama. %100 organik dünyanın tek maması teşekkürler Holle 🥰🥰
melislaplan benim de kizim 3 aylik ve 4 kilo bende ek mama veriyorum ama kizim kilo almiyor aptamil verdim yrmiyo bebelak kusturuyo bebivutayi kabul etti sonunda ins kilo alir
Semrakrhn38 herseysensin canim deneyip goruceksin her mama her cocuga yaramiyor sma kullaniyoruz 1 numarada alimi iyiydi normaldi 2 numarada almadi mesela
Bhr5656 Zeynep2304 nasıl kullandın bebeğine sma bnde kulsniyom kspizlik yaptı bide kilo alımı yavaş 6cc 2 ölçek yapıyorum doğru mu
Zeynep2304 Bhr5656 kaç aylık bebeğin her 30 cc ye bir ölçek kullandım kabızlık yaptığı doğru günde birdefa mamasına 1 çay kaşığı zeytin yağı koyuyordum
Mavisimbenim Biz de aptamil kullanıyoruz ama değiştirmek istiyorum evolvia mı hipp mi sizce daha iyi ?