Merveeee [bilinmeyen] avent çok gaz yapıyor ve çok sert , lansinoh daha yumuşak ve gaz sorunu yaşamıyoruz
OlgaArslan [bilinmeyen] çoğunluk avent demiş ama aventten kötüsü yoktur benim fikrim. En güzeli öncelik lansinoh sonra dr brawns
Asli26 Kızlar hepsinden aldım bebeğim 41 günlük hangisini. Daha çok sevecek diye denedim çünkü işe başlayınca sütümü biberon ile verecek babası😊 şöyle ki de.browns gaz yapmama konusunda süper gece kullanabilirsiniz avent de yavaş içiyor bilmiyorum chicconun natural feeling olanı benim göğsümle aynı hemen hemen ama onda da çok hızlı geldiği için çoğu dışarı gidiyor. Lansinoh un pompasını kullandığım için hemen sağıp biberon ile verdiğimde akışı yavaş geldi bana onu da sevdi 😊 favorim gaz yapmayan derdim ben 😄
YazCilegi [bilinmeyen] Chicco nunkini kullanıyoruz biz Cerencim. İlk bununla basladık, memnunum. Meme reddi yaşamadık,diğer secenekteki biberonların sadece adını biliyorum.
Gudigudi Chicco gaz yapmayan biberonu kullaniyorum. Meme reddi yasamadik. Bebegim 1 aylik biberonu reddediyo simdi:/
EmirinAnnesi İlk 3 ay avent gaz yapmayan olanını kullandım şükür meme reddi olmadı sonrasında biberonu reddetti şimdilik sadece su için olanları kullanıyoruz
Caspiumare [bilinmeyen] Amerika’dan bir arkadaşım hediye getirmişti anne memesine en yakın biberon diye mimijumi markası. Ama çok büyük olduğu için yeni doğduğunda avent kullandık. Meme reddi hiç olmadı çok şükür 67 günlük kızım. Artık büyüdü diye mimijumi ile vermek istedik onu sevmedi o yüzden avent devam. Çok şükür gaz sorunu da yaşamadık.
Ahmedinannesi [bilinmeyen] ilk başta avent kullanıyordum ama üretim hatası mıdır nedir natural cam biberonu çok fazla akıtıyor ve bununla ilgili çok şikayet okudum e bebek in sitesinde.Bebeğim çok sevemedi onu ama lansinoh a bayıldı.Meme reddi yaşarım korkusundan onu da bıraktım ama..