Ahazize dgntgb kullanıyoruz memnunum trendyoldan alıyorum , çok şişiyo 1,5 ay dolunca değişiyorum ben 3. Ye geçtik şuan. Bebeğin emme süresine göre şişme değişiyor az emerse daha uzun kullanılabilir
YldrmBytkn dgntgb kaç aylık canım bebegın? Benim oğlumda hiç bi emzıgı tutmadı 5 aylık oldu dişleri kasinmaya başladı emzik delisi oldu cıktı avent kullanıyoruz şuan. Hatta elimde damakli ve kauçuk da var onları da emiyor bazen seçmiyor öyle çok.
dgntgb Sinemes bizde 3 aylığız. Ellerini emiyor bu yüzden zorla da olsa bir şekilde tutturacam emziği
Sinemes dgntgb Benim kızda aynı öyle. Allahım nasıl iştahlı iştahlı emiyor, sanırsın aç bırakmışım😂 Bende çok istiyorum geri tutsun emziğini ama midesini bulandırınca da zorlamıyorum 😕😕
Kubra0907 dgntgb biz 5 aydır kullanıyoruz kuzenimin bebeği de 14 aylık onlar da kullanıyor çevremde bir sürü kullanan var kimseden duymadım böyle birsey ayda bir değişmesine de gerek yok zaten emzigin altında açıklamada da yazıyor 3 ayda bir değiştirin diye korkacak birsey yok içinizi rahat tutun