Zynphafsa Hamilelikte saçlarım gürleşmişti bir tel bile dökülmemişti.. Doğum yapalı 4 ay oldu saçlarım tutam tutam dökülüyor var mı buna çare bulan 🤦♀️
SevcanDenizKorkmaz Zynphafsa kızının elinden mi topluyorsun 😨 benimki bebeğimin bezinden çıktı bezinden 😱
Mom9 Zynphafsa valla iki kere kan tahlili yaptırdım bütün depolarım dolu ama yok yani dökülüyo. Helalles midir ne zıkkımdır bi ton para verdim hiç bi işe yaramadı. Kekikle banyo yapan biftek gibiydim 🙄
Esin95 Zynphafsa 🙄 of çok sinir bozucu cidden kullanmadgm sampuan kalmadi krem bilmem ne ama her tarakta sacm tutam tutam bulan varsa çare söylesin valla
Admsmyrgktg Esin95 bnde aynı durumu yaşıyorum helalles şampuan var onun için iyi geld diyenler var ama kullanan var mı burda acaba?
Zynphafsa Esin95 gerçektn öyle duşta olsun tararken olsun insanın canı sıkılıyor bu kdr fazla olmasına
Gamzeren13 Admsmyrgktg evet ben kullanıyorum ama bi faydasını göremedim hala dökülüyor 17 aylık oğlum
Zynphafsa SevcanDenizKorkmaz evet dün bnmde çıktı yutmuş sanırım 🤦♀️ ve bu durum bni çok korkutuyor canım daha çok sıkılıyor bir bakıyorum elinde berabar yatıyoruz yataktan fln buluyor sanırım
1mrvky SevcanDenizKorkmaz benimde. Acaba bağlarken mi düştü dedim yoksa yuttu da Kakasından mı çıktı 🤦♀️
Melindaninannesi Zynphafsa ben keratin bakım ile kurtuldum saç dökülmesinden. Ama emziriyorsaniz biraz paraya kıyıp ucuz olanlardan pahalı içeriği çok kimyasal olmayan bir marka ile yaptırmalisiniz. İnternette satılanlarin kokusu çok agirmis duyduğum kadarıyla
Zynphafsa Melindaninannesi evet emziriyorm bu yüzden boyatmadım keratin zarar vermezse bebeğe yaptırabilirim
SevcanDenizKorkmaz Zynphafsa yutmamistir belki bezine düşmüş olabilir bağlarken farketmemis olabilirsiniz