sibell06 1 ay 19 günlük bebeğim her mamadan sonra kusuyor ,uyumakta güçlük cekiyor sabahları,huzursuz ,sürekli hıçkırık tutuyor ,mamayı yerken kendini sıkarak ses cıkartıyor sürekli ağlıyor , ben sırtına vurmadan kendisi gazını cıkartıyor reflü olabilir mi
KahramanAnne sibell06 bizim de o aylarda ağız dolusu kusuyordu fışkırtarak sağlık ocağının verdiği devit 3 damlayı bıraktık kusması bitti. Belki sizinde öyledir Damla’yı değiştirin. Reflü de olabilir
Mavismila sibell06 mama dokunuyor olabilir mi benim bebişimde her mamadan sonra kusardı mamayı değiştirdik biraz düzeldi aptamil çok ağır geliyordu sma aldık bi de şey içmesi gereken kadar içirin kaç aylıksa takip edip ona göre verim çünkü 10 cc fazla bile versen o onu geri çıkarıyor
mihrosum sibell06 kızım aylarca kustu. Kusmayı hıc takmayın bebekler ne yazıkkı kusuyor. Kg alımı iyiyse Dr ılac vermez bize vermedi oluk oluk kusardı kızın
sibell06 Mavismila aptamil kullanıyorum ilk başlarda böyle sorunumuz yoktu 2 haftadır böyle 90 cc veriyorum aptamilin kağıdına göre 60 cc doymuyor diye
Mavismila sibell06 canım bak 10 ml bile fazla versen kusar orda ölçüde ne yazıyorsa ona göre ver bebek illaki doyuyordur bebeğin kaç aylık anne sütü alıyor mu
cydcvk sibell06 tabi canm ben doğduğundan beri gece gündüz kullanıyorum. Altını değiştirirken bile. 5 aylığız hala onu kullanıyorum. Cocugu dümdüz yatırırsan beslenmesini kusar kilo alamaz. Vücudunun anatomik yapısı içinde kullanılması lazom. E bebekte 60 tl falandı. Bugun mutlaka alın vakit kaybetmeyin
Gmzess Benm bebeğimde kusuyor 2 aylık oldu sadece anne sütü içiyor ama anlam veremiyorum gazını cıkartırken kusuyor veya sonrasında
Serife_havvanisa Gmzess benim de öyleydi canım. Ben gaz damlası sab simplex kullanıyordum sanırım o yaptı. Bir de artık az az ve sık emzirmiyorum yoksa ağız dolusu kusuyor. Bugün kusması çok yoğun degil
Kubrabrk1 sibell06 Benim oğlum öyleydi reflü demişti doktorumuz ilaç verdi gaviscon infant anne sütü ile karıştırıp veriyordum azaldı sonra geçti korkmayın
mihrosum sibell06 korkma sadece kusuyor korkulacak bir durum degil ve duzelıyor. Kızım 6ay kustu 7. Ayda tamamen kesıldı
Kubrabrk1 sibell06 tahlil yapmadı idrar tahlili yaptı enfeksiyon için yoktu ben emzirdikten sonra gazını çıkarıyordum kilo almasında sıkıntı yoktu doktorumuz reflü demişti
Ardencik sibell06 siz mama kutusu üzerinde yazana bakmayın. Kutuya göre benimde bebeğimin 150 içmesi lazım ama 120 130 ancak içiyor . Siz bebeğinize göre hareket edin