Sevdabuyuk https://imgyukle.com/i/T9NzlY Bebeğim 2 aylık çok az kilo almış sütüm yetmiyor sanırım mama+süt e başlayacam bebelac almayı düşünüyorum kullanan var mı hangisini almam lazım Doğumdan itibaren yazıyor onu mu alıcam.
Prensesimaysimamm Sevdabuyuk ben doğduğundan beri kullanıyorum hiç bir sıkıntımız yok çok şükür kilosuda iyi canım
Ozge-omer Sevdabuyuk evet 1 no kuzum bende kullanıyorum 2 ye geçtik artık ama bunların gold olanları var yenilenmiş olanları bebelac gold 1 Alman gerek
Prensesimaysimamm Sevdabuyuk bizde meme reddi yaşıyoruz zaten benim sütümde az sağıp veriyorum sütümü ama ağırlık olarak mama kullanıyoruz tabiki
Esranur Sevdabuyuk bende hem meme hem mama gidiyorum bebelac kullanıyorum çok güzel memnunum çok iyi kilo aldırıyor
Sevdabuyuk Esranur günde kaç biberon veriyorsunuz yeni başliycam bir bilgim yok denedim biberonu tutmadı da
Sevdabuyuk Prensesimaysimamm Anladım canım ben ağırlık olarak süt vermek istiyorum doyamadığın mama veririm
Esranur Sevdabuyuk bebeğim 4 aylık mememi almıyo sağıp veriyorum mamayı günde 1 kere yada iki kere 3 ölçek veriyorum
Hilal06 Benimde sütüm olmadığı için çoğunlukla mama kullanıyoruz önce hipp 1 combiotic kullanıyorduk sonra kabızlık yaşadık sma optipro kullanıyoruz 3 haftada 900 gram almış kabızlığı da geçti çok şükür.
reynwoman Ummuhanjeso merhaba birşey sormak istiyorum size bende bebelac gold 1 kullanıyorum kızıma geçen hafta hepsiburadadan sipariş ettim geldi mama resmide yenilenen mama kutusuydu ondan alıyorum hep ama kargo geldi kutuyu bi açtım eski olan bebelac gold göndermişler arasında fark var mı yenilenen de içerik değiştirilmiş mi yada sadece ambalaj değişikliği mi yapılmış ne yapsam bilemedim
Aysegul24052020 Ben 4.aydan itibaren Bebelac Gold ve anne sütü olarak gittim Bebelac Gold 1den çok memnun kaldık kabızlık ve sindirme sorunu yaşamadım
Meraklianneeeeee Aysegul24052020 4 aylığız bebeğim ağlıyor büyük ihtimalle açlıktan. Sütüm var aslında nasıl yapacağım yani gunde kac kere veriyorsunuz mamayi
Masallmom Sevdabuyuk evet biz kullanıyoruz memnunuz aptamille başladık gaz yaptı o bebelac aldık 5 aylık
Kocak Sevdabuyuk aptamil ,ama,bebelac ve hipp marka denedim en çok hipp beğendim kaka yapması ve gaz bakımından bebelac biz de çok gaz yaptı ilk aylarda bence hipp kullanın ya da sma:)
Denizmeva0306 Merhaba , doktorumuzun tavsiyesiyle bebelac gold (nutricia) kullanıyoruz bebeğim 6 aylık oldu gelişimi gayet iyi ve hiç bir şekilde gaz problemi de yasamadim