Balyanaklikiz Bugün 4 ay 26 günlük sırt üstü yatırmıştım tam olarak yüzüstü döndü kolu tabi altta kaldı çıkarmaya çalışıyordu dayanamadım ana yüreği kolunu kurtarmasına az bişe destek verdim 🙈 Sizin bebişler döndü mü döndüyse ne zmn döndüler? 😇
Kirpapatyasi1 Balyanaklikiz 3 ay 18 günlük. Koltuğum biraz eğimli bunu o eğimli kısımda yapıyo oğlum ama düz zeminde yapamıyo 🙈☺️ O koca poposunu kaldıramıyoooo
[silindi] Balyanaklikiz 4 ay 23 günlük yüzüstü iken sırtüstü, sırtüstü İken yüzüstü döndü. 3 gün önce başladı dönmelerimiz 🥳
Esarikayy Balyanaklikiz yok sizinki normal bizimki çok erkenci her konuda 😊 8 ayligiz 6 dişimiz vardi dün bir baktım 7. dişte patlamış 😊 yürümeye calisiyo biryerlere tutunup napacam ben bu siposla bilmiyorum 😊
yenidoganhemsiresi Balyanaklikiz 4ay 16 günlüğüz döndü dönecek hafif destekle dönüyor kolunu kendi çıkarıyor :)
caglaras Balyanaklikiz hayırlı olsun canım darısı başıma 3 ay 20 günlük daha çabalamıyor bile ben de hevesle bekliyorum 🥰
Balyanaklikiz caglaras Amin cnmm. Bizimki aşırı hareketli zaten dünde dönmeyi becerdi. Bakalım neler bekliyor bizi. Sizin ki de yapar çabalar en kısa zamanda annesi her bebeğin gelişimi farklı 🤗😌
ssevval 4 ay 5 gunlukken yani dün sirtustunden yüzüstü döndü kolunu da kendi çıkardı. cok heycanli ve duygu yuklu anlardi benim icin 💃💃
Balyanaklikiz ssevval Oyy maşallah. Bnm için de duygu yüklüydü valla. İnsan her hareketini merakla bekliyor 😌