Mommyishome Beratbaris benim de 4 aylık bebem. Önceleri çorapla yatırıyofum. Baktım terliyor ayakları. Şimdi çorapsız yatırıyorum. Zaten ayaksız uyku tulumu giyiyor ama biraz büyük olduğu için ayaklarını kapatıyor. Sabaha doğru da battaniye atıyorum belden aşağısına. Sıcacık oluyor ayakları
Beratbaris yamacalimoms bende omdan cekiniyorum gerci ustlerini ortuyoruz ama .s ne bilim biri kan dolaskmi icin iyi biri usumesini engellemek adina corapli altlar var onlardan almistik onlar sıkmıomus dizde bi deneyin isterseniz
araskuzumm0918 yamacalimoms takip edin hareketli bir bebekse açık kalırsa üşür,bizimki çok hareket etmezdi ondan çıkarırdım bende ,boğazsız büyük çorap tercih ederseniz sorun olmaz ,içinde iplik falan olmasın mutlaka kontrol edin parmagına dolanır
Hulyaaybars35 Beratbaris biri 2 yaşında diğeri 3 aylık iki oğlum var 2 aylıktan itibaren çorapsız yatırıyorum gece kontrol ediyorum soğuk olmuyor ayakları
Beratbaris Hulyaaybars35 ay beni anlattiniz sanki benkmde biri 2 yasinda biride 3 aylikk ama coraplk yatiriyorum 🤦♀️
Hulyaaybars35 Beratbaris bence Bi deneyin, eğer ayakları üşümezse öyle devam edin. Benimkiler çıkarınca çok mutlu oluyorlar 😍
Deletedmom413 Beratbaris Corapla uyumak kan dolasimini engeller. Kalp krizine bile neden olabilir. Corapsiz yatirmalisiniz. Yada ayakli tulumla bebeginizi yatirin.
masidezehra Beratbaris doktorlar kan akışı icin çorapsız yatirin diyorlar uyku tulumu giyiyorduk biz o zman ustune ortmedigi icin mecbur corapla yatiriyordum artik uyku tulumu giymek istemiyor ustunu ortuyorum corapsiz yatırıyorum
Beratbaris masidezehra evet benimkide uyku tulumu giymek isteniyor anlamadim gecen sene rahatlikla giyerdik simdi cikarmak istiuor
Beratbaris Ysfm_20 evet genelde herkes corapsiz yatiriyo bende bugun corapsiz bi denicem bakaljm ayaklari usurse corapli pijama giydiricem
Cinar03 Beratbaris şimdi geçerliğini giydirdim ince gecelik ayaklarındaki çorapları çıkardım rahatladı gevşedi çırasız yatırın bütün gün çoraplılar rahatlasinlar
Beratbaris Cinar03 ben genelde kalin giydirirek yatiriyorum cocuguku ama bugun once uzunlarini giydirip coraplarini colaedim oda derecesi 24 suan sizce iyimi
Ysfm_20 Beratbaris sabaha kadar ev sicak oluyo tulumla yatiriyirum fakat sabaha karsi ev soguyo ama ben ayaklarini hep kontrol ederim sicak oluyo oyle.soguk olmuyo eviniz sicaksa sizde oyle yapin soguksa da bol bi corap giydirin
Cinar03 Beratbaris odanızın kapısı kapalıysa çok yüksek 22 23 yapin klimayı saatinizi kurun gece 3 4 gibi kalkın 24 çıkarın yarın bende klima kullanıyorum ama yatak odasında yatiriyim 30 alıyorum klimanın saatini kuruyoruz saatinde kapanıyor 2 saat sonra devreye giriyor çok kalın güldürmeyin almışsın rahat şeyler olsun ince giydirin bebeğin sabah kadar açıkta yatar kaç kere örterim üstünü
yamacalimoms araskuzumm0918 giydirmeden her kıyafetine bakıyorum içlerine falan genelde bambu markasının çoraplarını alıyorum yumusacik