Edalhan nurturkdal yok canım bence onunla alakası yok benim makinem Arçelik normal çamaşır lekelerini falan herşeui çıkarıyor bu bebeğin kaka lekesi asla çıkmıyor çünkü deterjanlar saf olduğu için herhalde 🙁
Laurenkiz Edalhan merhabaaa bebek ürünlerinden neyi denediysem kaka lekelerini çıkarmadı, sonuç çöp🙄 annemin tavsiyesi eski bir tencerenizi çamaşır tenceresi olarak ayırın ve kakalı çamaşırı duru su ile kaynatın, valla çıkıyor😊
Safiiye Edalhan deterjan dalan kullanıyorum leke çıkarıcı olarata e bebekteki leke çıkartıcisini kullaniyorum cokta memnunum lekelerimiz hic yok
ayis Edalhan Deterjan olarak dalininkini kullanıyorum ama özel bi leke çıkarıcı almadım açıkçası beyaz sabunla elimde biraz çitiliyom zaten hemen çıkıyo sonra gene atıyorum yıkanıyor..tertemiz oluyo.. 😌
Merveedd Edalhan baby me leke çıkarıcı benim bebeğimin zıbınlarında kaka lekesi kalmadı hiç çok çok memnunum👌
Edalhan nurturkdal evet sabun tozu ve baby Me alıcam bi denicem genellikle yorumlar o yönde teşekkür ederim 😌
Guls Edalhan dalan roxy kullanıyorum kaka lekelerini önce beyaz sabunla elimde yıkıyorum sonra makineye atıyorum.