Edalhan Dorukcumunannesi evet benimki de çıkmıyor bende unibaby kullanıyorum ama anneler önerilerde bulunuyor Denicem bakalım 🤔
nurturkdal Edalhan markasindan yani bazi markalar hic iyi yikamiyomus duydugum kadariyla arcelik faln
Ercanekininannesi nurturkdal bende granül sabununu kullanılıyorum dalinin çok memnunum hiç leke kalmıyo hatta kendimzede onu kullanmaya başladım 😄
Ercanekininannesi unibaby sovı deterjan kullandm hiç çıkarmıyodu memnun kalmadm bende dalin sabın tozu direk makinada çıkarıyo
Edalhan nurturkdal yok canım bence onunla alakası yok benim makinem Arçelik normal çamaşır lekelerini falan herşeui çıkarıyor bu bebeğin kaka lekesi asla çıkmıyor çünkü deterjanlar saf olduğu için herhalde 🙁
TgcDvc [bilinmeyen] evet baya güzel beyazların rengi acıldı resmen ama ben bide leke cıkarıcı koyuyorum içine benim diye bi marka biberon temizleyicisi falanda var hem uygun hemde kimyasal yok
Annesininprensesi Edalhan baby-me kesinlikle çok temiz yıkıyor bende uni baby kullanıyordum penyelerin yakaları düzgün temizlenmiyordu baby-me almış eşim kaka lekesini de çıkarıyor hem kıvamı da katı diğerlerine göre kokusu da güzel 👍
Edalhan Annesininprensesi aynen kaka lekesi olduğu gibi duruyor birde bende Doğumdan önce toplu aldım 3 kutu deterjan 3 kutu yumuşatıcı onlar bitsin hemen denicem ama önce hemen baby me leke çıkarıcı alıcam teşekkür ederim 😊
Yersu Edalhan baby me nin sıvı deterjanını kullanıyorum memnunum kokusuda güzel bide onun leke çıkarıcı spreyi var onuds kullanıyorum deneyebilirsnz
Edalhan Yersu çoğu kişi baby Me yazmış demekki iyi önemli olan zaten bebek deterjanları katkısız oluyor hepsi sadece lekeler çıkmaması sıkıntı teşekkür ederim 😊
ikos58 Edalhan deterjan ve yumuşatıcı green clean 👌 Leke çıkarıcı da green clean kullanıyordum Güzeldi şimdi soop aldım bu daha güzelmiş
AygulSina Edalhan ufat tefek lekeleri cikariyor ama bazilari kaliyor tabi. Dm rossmann gibi magazalardan bulabilirsin. Parfumsuz katki maddesi yok cikardigin zaman camasirlari normal bi koku ile cikariyor deterjan kokusu olmuyor