Mom091 Tospak aaa ne oldu? Bu baştan ücretsiz eğitim veren sonra parayla yapan dimi? Ücretsiz zamanında bende almıştım ondan eğitim. Eğitim denirse tabi
Rengin Tospak bir gönderindeki yorumlar sınırlandırılmışsa ordan korkun. Geçmiş olsun canınız sağolsun ne diyelim 🤷♀️
Tospak Mom091 eğitimi batsın saçma sapan ben para verdim bi de ne diyalog kurabiliyoruz ne muhattap bulabiliyoruz bişey de bildiği yok kandırıyor insanları
Mom091 Tospak aynen öyle. Tablo doldurup gönderiyorsun ama her bebeğe aynı şeyi söylüyor. Kaç para istedi sizden?
Tospak Sözde uyku eğitimi ama asla veremiyor aslaaa zaten muhattap bulamıyorsunuz karşınızda saçma sapan bi tablo herkese kopyala yapıştır robot muamelesi bebeklere saçma sapan
Tospak Mom091 daha da yaptı yeni yıldan itibaren 550 diye paylaşım yapıyordu valla ben uyarmak istedim keşke biri de beni uyarsaydı yazık günah ilk cocuğum bilmiyorum diye yardıma ihtiyacım vardı ama kandırıldım herkesin bu acemiliğinden faydalanıyor bence
Marjinal_Anne2 Tospak canm bu kadın için hep post açan oldu keşke burada uyku eğitimi adı altında arama yapıp öyle almaya kalksaydın yaaa
Tospak Marjinal_Anne2 aman ne bileyim yaa bi sürü şey paylaşmış yalan dolanmış çok çaresizdim umutlanıp görüşmek istemiştim :(
Mirage91 Tospak Ben de baktım sayfasına sınırlandırmış yorumları şikayet edelim kapansın sayfası kendini bir de uzman olarak tanıtmış şaka gibi