Pinkyellow Kizlarr ya çok endiseliyim 17 günlük oğlum var ve sarılığı geçmiyor değer 12.4 gözleri çok sarı , sizlerdede başına gelip şunu yaptım ve geçti dediğiniz öneriler varmı ? Saatbasi emziriyorum kiloda alıyor ama bı turlu geciremedik😭😭
Emir123ali Pinkyellow sık sık emzir bizimki vucundan 2 ay anca gitdi değer düşüyor ama vucudundan geç gidiyor
Aysglz Pinkyellow kızımın 3 ay sürdü ne yaptiysak geçmedi, değeri de yüksek olmadığından beklicez dedi doktoru, en fazla 3 ay sürüyormuş zaten, değeri yüksek değilse korkulacak birşey yok sık sık emzir
Caydanlik Bizimde degerimiz 7. Gunde 12 idi. 15. Gun 5 degere dustu. Hala gözlerimizde sarılık var ama uzayan sarilikmis oglumun kan grubu benimle ayni olmadigi icin. 12 iken değerimiz doktor bol bol emzir demisti canim. Ama bebegim surekli uyudugu icin emmiyordu ve uyanmiyordu. Bende sagip verdim sütümü yaklasik 10 gün. Uyusada içmiş oldu. İnternette okumuştum bol bol emip cisini yapicak mis ki sariligi atsin vucudundan yaziyordu.
Pinkyellow Caydanlik bende öle yapıyorum canım saat başı emziriyorum çişini kakasını yapıyor çok şükür gaz da atiyor ama doktora sordum 40 güne kadr gecmeli dedi
Guluc Pinkyellow biz 3 günlükken hastaneden salmadılar o gün bana 2 saate bir emzir dediler her emzirme arkasınada 30 cc mama verdirdiler böyle atıcak dediler akşama kadar öle yaptık saldılar sonra giderkende 3 emzirme sonrası 30 cc ver dedi 1 haftalık olana kadar öle yaptıp bol su içtim komposto sütüm arttı zaten işk hafta az gelmesi normalmiş öle atlattık 15 gün oluncaya kadar arada mana verdim geceleri sonra hiç vermedim mama vermekten cekinme bence başka türlü atlatmıyorlar sarılıgı
Caydanlik Pinkyellow geçer canim merak etme benim ikinci cocugumda ayni sekildeydi 40 i cikinca geçmişti. Sarılık en son yüzünden ve gozlerinden kaybolurmus. Doktor soylemisti.
Efe_kader Pinkyellow emzirmeye devam edin 25 30günü geçerse sarılıgı Ozman sıkıntı şu anlık emdirin bol bol ,benim 2ay sarılıgı sürdü annesütü sarılıgıymış herbbekte oluyo canını sıkma gözleri sarı kalıyo sarılıgı geçsede,gözleri geç geçiyo öyle oluyo cnm üzülme emdir bol bol
Pinkyellow Efe_kader evet okudum internette canım bide öle biseyvarmis anne sütü sarılığı diye valla çok dikkat ediyorum yediklerime
turisinannesi Bazen ne yaparsan yap oluyor canim bende senin gibi saat başı emzirdiğim halde değeri 17 lere çıktı ışık tedavisi gördü 2 gün geçti çok şükür tekrarlamamasi için eve gelince sürekli emzirmeye devam ettim gözlerinden geçmesi 2 ayı buldu o yüzden üzülme geçer inşallah ☺️
Belinaysmom Pinkyellow 16.5 çıkmıştı kızım 4 günlükken bi gün boyunca ışık tedavisi gördük 6″yA düştü taburcu edildik şuan 2 aya girecek geceleri uyurken mavi renkli gece lambası koyuyorum tepesine sadece tek gözünde çok hafif sarılık kaldı
Aybozeyno Benim oğlumda ilk yeni doğan sarılığı oldu 17 ile ışık tedavisi aldık daha sonra 9 a kadar düştü bu esnada doktorum biraz mama ver dedi düşmesi için bende sadece anne sütü verdim saat başı 1 aylık iken tekrardan yükseldi sarılığımız 15 oldu sonra doktor ilaç verdi yükselmesini durdursun diye düzenli olarak kullandım 3 e kadar düştü sarılığı sen bol bol emzir bence 3 aya kadar geçmeyen sarılıklar oluyor
Ahazize Pinkyellow uzamış satılıktır belki üzmeyin kendinizi bizimde 2 ay sürdü sarı hali ama korkulacak dönemi geçmiş artık 17 günlük olmuş ve değeri çok yüksek değil