Canevlatlarim95 Kızlar başlıkta bahsettiğim gibi oğlumun ateşi birden çıkmaya başladı getirdik hastaneye tahlil falan yaptırdılar gaitasinda rota virüsü vardediler yatış yaptılar bebeği daha önce böyle olan oldumu korkulacak birşey varmı moralim çok bozuk 😭
Bulutbey Canevlatlarim95 çok geçmiş olsun canım. 3-5 aylarda yapılıyor genelde. Biz geçirmedik şükür ama bildiğim kadarıyla 3-4 gün hastanede gözetim altında kalmanız gerekiyor. Allah şifa versin
zaynebimmm Canevlatlarim95 3 ve 5. ayd cok gecmis olsun.. saglik ocaginiz soylemedimi size rota asisini
ballilokmaninannesi @Canevlatlarim95 geçmiş olsun.benim kızımda 2 aylıkken yatmıştı hastaneye.5 gün kalmıştık.korkmayin Allah’ın izniyle birşey olmaz atlatır 🙏
Eternity Canevlatlarim95 Çok geçmiş olsun… Eminim söyleselerdi yaptırırdınız. Bu sağlık ocaklarının bilgilendirmesi gerekmez miydi? Yazık günah rota virüsü çok yıpratıcı olabiliyor bebekler için . Sizi bilgilendirirlerdi en azından yapıp yapmamak size kalıcaktı…
kar_kristali Canevlatlarim95 moralinizi bozmayın canım bebekler çok güçlüler bende oğlumda yaşadım aynı durumu.. Erken farketmişler sanırım sende daha çabuk iyileşir inş biz 4 gün acile gitmiştik yüksek ateşten sonra kusma başladı anlamadılar en son başka bir doktor anladı.. Çok pis kokulu ishal oluyo… Poposunu temiz tutmaya ve kuru tutmaya bak.. Bide her açtığında pişik olmasada yanmış zeytinyağı ve kremini sür.. Oğlum hastanede pişik olmuştu eşimle hastanede poposunu yıkadıktan öyle geçti.. Serum takviyesi yaparlar iştahsızlık başlar ama korkma serumla doyar annesi🥰🌹geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir