pamuksekerinannesii Anneler bebegimi nasl emzige alistirabilirim 1 aylik memeden ayrilmiyo wc bile gidemiyorum aralıklarla vermeye çalışıyorum almıyor siz nasil verdiniz emzigi
mariecurie20 pamuksekerinannesii emziği değiştirin belki sevmemiştir. Benimki ilk emziğini emmedi başka aldık onu emdi ama sadece uyurken emiyo.
Ggdefne pamuksekerinannesii farklı emzik deneyebilirsiniz damaklı /damaksız .benimki başta emiyordu ama artık emmiyor parmak emiyor
paputmoms pamuksekerinannesii ben türlü türlü emzik denedim avent bile aldım 65 TL ye elimde patladı gitti eski tip damaksız bakkal emziği tuttu canım… Farklı farklı dene sen de bence avantajlısın kış ayı olduğu için çok küçük çok çok az pekmeze banıp verebilirsin öyle tutar.. Ben yaza denk geldiği için içini yakar diye onu da yapamadım zor tuttu.. 5 aylık emzikle uyuyo
pamuksekerinannesii mariecurie20 philips yenidogan alicam belki onu emer gaz sancısı cok var huysuz bi bebek bu yuzden çok zorlanıyorum ağlıyorum artik hem cani yaniyo hem ben çok yoruldum emzik beni bi nebze rahatlatır diye düşünüyorum
Roseses Ah ah ben de tam bunun bitiş noktasındayım nasıl bıraktıracağım diye kara kara düşünüyorum 🙈 başlatması bir dert bitirmesi ayrı bir dert 😂😂
paputmoms pamuksekerinannesii rezene tohumu kimyon tohumu kaynat iç canım benim bebeğimin alerji yüzünden çok gazı vardı hastanedeki hemşire bunu önerdi hatta bebeğe de 1 çay kaşığı verebilirsin demişti onun bebeği kolikmiş çok iyi geldi diyordu… Metsil damlayı da doktora sor eğer önerirse onu da dene düzenli kullanırsan faydasını görürsün canım
Ggdefne pamuksekerinannesii iki emzik almıştım biri Philips awent damaksız onu ememedi diğeri Nuk damaklı ortası ışıklı olanlardan onu alabilirsin
deryakuralerturk55 paputmoms o eski tip damaksiz bakkal emzigi dediginiz nasilbisi oluyor nerde bulabiliriz benim kzinda emzik almiyor cok duydum boyle diyenleri bende bi alip denemk istiyorum
pamuksekerinannesii paputmoms daha simdi iciyorum onu canim bebegim içinde ayirdim 1 cay kasigi simdi vericem onada 3 gündür içiyorum faydasini görürüm insallah
deryakuralerturk55 pamuksekerinannesii benim bebegimde 40 gunluk philps avent ultra air almistim dogmadan once asla almiyor sasirdim artik baska enzik almayi dusunuyorum emzigi aliyo midesi bulanir gibi ogurerek atiyor agzindan
paputmoms deryakuralerturk55 Fatoş emzik diye Google yaz hangisi olduğunu görürsün canım.. Ben Mardinde oturuyorum burda eski Mardinde var çarşıda satıyorlar 2 2 buçuk lira bişey tanesi her çarşıya çıktığımda 2 3 tane alıyorum