TalentedMom Berilismom ben e bebeğinkini kullanıyorum çok memnunum 1.5 tog gayet iyi 9-12 aldım biraz kalıpları küçük 1 yaş almak daha mantıklı o da iyi oldu
twinsmomYY Dilanacr sen yinede arada bak ensesinden terleme durumuna canim ben hala bakiyorjm bi ara koljma sardim tulumj durdum nasil isi diye hic bisey anlamadim
Ozlemkose85 Berilismom bende lcw den aldım 9 aylik olacak oglum ama hic sevmedi cok kalin geldi.gece surekli uyandi.rahat giyinmeyi seven bir bebeginiz varsa biraz kalin geliyor.bir de epey bi buyuk almisim
UraSsmom Susam06 25 dereceye çok bence. Bizim yatak odası ne yapsam ısınmıyo, ben de 2.8 kullanıyorum sıcacık uyuyo ama sizin bebiş terleyebilir
canimoglum_2020 Berilismom bebeğim 5 aylık 3 6 ay tam oldu ben de geri verdim 6 9 aldım bu kış anca giyer zaten
Elifadakrt sebnem benim kızım 2 aylık ablam da kızıma 12 aylik almış ama dün korktum geri çıkardım ya kolları yuzune gelirse de nefes alamazsa?
Berilismom 2,5 tog lcw 9-12 aldım internetten bakalım kombiyi ona göre ayarlarız diye düşündük ablamlarda doğalgaz yok oralara gidince işimize yarar😄
DenizinAnnesiiiii Berilismom merhaba 1.7 tam iyi geliyor lcwdan aldm bende zaten sıcagı pek sevmiyolar ben arada giydiryrm özelkle banyo ettgi günler ama bu arada bime de gelicek ayın 11inde 25 lira falan olması lazım uyku tulumu güzel gibi duruyor ama kuması nasıl bilmyrm aklınızda blnsn
Deletedmom14 Berilismom 25 derece ısıya uyku tulumuna bile gerek yok bence . Merkezi sistem mı ısınmaniz. Neden okadar sıcak ki 🙄
tuval Berilismom 2.6 ile çocuk buhar olur 🤭 1.7 de sıcak olur. Penye tulumlar bulmanız lazım elyaflı ile terler 25 derece gayet iyi evin içerisi sıcak
TugbaNil Berilismom beden olarak kafan rahat olsun istiyosan kesinlikle owli uyku gurusu almalısın. Büyüyebilen kundak, 0-36 ay arası kullanım şansı sunuyo sana. ödüllü uyku tulumu. kesinlikle bi bak derim
Zeynepinannesiii Berilismom valla canim ben dun aldim bugun kullanıyorum 2.5 tog. Bedeni buyuk geldi diyemi bilmem az ensede terleme var . Evimizin ısısı ayni hemen hemen. Beden buyuk olunca enseye toplandı az tulum ondan terlemistir diye umuyorum. 2.5 cok kalin diyolar o sicakliga gore ve ben altina hicbisey giydiremiyorum