Berilismom Kızlar kızıma uyku tulumu alacağım ben evin sıcaklığı 25 derece oluyo genelde yarım kolluyla geziyoruz gece açıyo üstünü sürekli sizce nereden almam lazım uyku tulumunu lcw uyku tulumları 2.6 tog muş çok mu sıcak gelir baika nerden alabilirim 7 aylık hangi beden aliyim kafalar çok karışık🧐
Buseatlas33 Berilismom e bebekten aldım oğluma 1.5 tog 6 aylık suan 1 yaş aldım iyi oldu zaten birazcık bol olması gerekiyor ve memnunum
hilalsync Berilismom evet cok fazla 1.7 tog almanız lazım 25 derece oldukça sicak 2.5 fazla gelecektir
Sevgilimmm Berilismom LCW 1.7 kullaniyorum memnunum. Sizin oda sıcaklığıniz 1.7, ye uygun. Daha da soğuyunca içine pijama takımı giydirirsinuz. Su an öyle yapıyorum. Oda ,21, derece
canimoglum_2020 Berilismom bebeğim 5 aylık 3 6 ay tam oldu ben de geri verdim 6 9 aldım bu kış anca giyer zaten
Susam06 Bende 2.8 tog aldım icine sadece zıbın giydirerek kullanirım diye ecin ısısı 25derecelerde. Cok mu olmus acaba ?
UraSsmom Susam06 25 dereceye çok bence. Bizim yatak odası ne yapsam ısınmıyo, ben de 2.8 kullanıyorum sıcacık uyuyo ama sizin bebiş terleyebilir
sebnem lcw 1.7 tog kendi sitesinde içine kısa kollu zıbınla yatırıyorum evim büyük biraz zor ısınıyor ben beline kadarda üstünü örtüyoruö genelde açılıyor zaten hep üstünü 2.5 yaşında ben 4-5 yaş aldım boyuda uzun kızımın ama kısmetse seneyede giyer bu tulumlar yatınca bacakları yukarı cıkıyor çünkü kolları falanda tam rahat içinde sizde 9 12 alın ben
Elifadakrt sebnem benim kızım 2 aylık ablam da kızıma 12 aylik almış ama dün korktum geri çıkardım ya kolları yuzune gelirse de nefes alamazsa?
Dilanacr Kızlar bizim ev 20 23 derece ile git gel yapıyor gece ev serin oluyor ben üşüyorum bugün sipariş verdim 3 tog çok mu kalın olur 🤦🏽♀️ Bemini marka bekli değişiklilk gösteriyordur
twinsmomYY Dilanacr valla bizimde 22 derce oluyo 1.5 tog giydiriyorum pijama ustune bana cok ince geliyo ustlerini ortuyorum birde ben cozemedim bu isi
bktss ben 22 derece 1.7tog tulum ve zıbın giydiriyorum, bence 25 dereceye 1.7 tog fazla, yazık çocuk bunalır
pasamm12_20 twinsmomYY valla benim evimde 23 derece oluyor 4.5 aylik oglum kac tog alsam bilemedim 1.7 tog mu benimde kafam karismis😃
Dilanacr twinsmomYY evet ya ince alsam ay üşür üstünü de örtsem bunalır korkusuyla 3 tog aldım içine kısa kollu giydirince problem olacağını sanmıyorum 4 buçuk aylık kendi beşiğinde yattığı için alıyorum yoksa benim yanımda yatarken kolumun içinde yatıyordu yavrum sıcacıktı
twinsmomYY Dilanacr sen yinede arada bak ensesinden terleme durumuna canim ben hala bakiyorjm bi ara koljma sardim tulumj durdum nasil isi diye hic bisey anlamadim
Muhammedd23 Berilismom 2.6 tog alın altına hiç birşey giydirmeyin. İlk gece vücudunu kontrol edip devam edebilirsiniz. Birde ince tog da var LCW de onuda alın yedek olsun. Soğuk olursa onun altına biseyler giydirir siniz..size tavsiyem pahalı uyku tukumlarini boşuna almayın hiç gerek yok. Birde.lcw internette daha ucuz oluyor genelde ve büyük beden tercih edin . Büyük görünüyorlar ama.kiciklee.aslinda. pamuklu diye yıkanınca tombul oluyor azıcık. Ben 2 beden büyük yaşını aldım. Evim 22 derece felan oluyor altına birde kalın üst giyiyor. E ebektenden 1.6 togluk var ama.ince kalıyor onlar..bazen gündüz giydiriyorum
sebnem 2.el Bi siteden temiz daha uyguna aldım lcw marka 1.7 tog içine kısa kollu zıbın giydiriyorum üstünde yarım örtüyorum evim çok sıcak değil illaki açılıyor zaten o yüzden Bi sorun yaşamadım bide 2.5 yaşında ama 4-5 yaş aldım çok güzel oldu uyuyunca zaten yukarı çekiyor seneyede giyer kısmetse kolları kısalmazsa şuan çok normal çünkü mutlaka büyük alın 1 2 beden
sebnem Berilismom bence sizin için 9 12 mantıklı çünkü yürümediği için bu sefer çok fazla toplanır bilekte çünkü sizin seneye giydirmeniz zor belki yinede Ekim kasım aylarında olur bilemiyorum bebeğinizin gelişimine göre ama bence 12 18 almayın