KahramanAnne Asu1 doğru sonucu kakadan yapılan test veriyormuş canım bilgin olsun öyle demişti doktorum . Kandan da bakıyorlar ama kaka daha doğru sonuç veriyor sanırım.
Asu1 Beri24 ben çocuk immünoloji ve alerji bölümünden randevu aldım bakalım nasıl olucak😔 her şey alerjen deneme yöntemi çok zor 😢
Beri24 Asu1 üzülmeyin allahtan geçici bir durum. Diete de bir haftada alışırsınız daha kötüsü olmasın 🙏
Asu1 Alinduru konağı söylemeyi unutmuşum maalesef o da var😔 uzun bir süreç bizi bekliyor anlaşılan bakalım inşallah çoklu gıda değildir
Cherry5 Asu1 Listenizden alerjeni çıkardıktan 21 gün sonra semptomların ortadan kalkması beklenir ancak her çocuk birbirinden çok farklı kiminde 1 hafta sonra etki ediyor kiminde 2 ay sonra. Bir beslenme günlüğü tutup tepkilerini not ederek gözlemleyin. Ayrıca mesela süt diyeti yapıyorsanız her şeyin içeriğini okumalı iz miktarda da olsa süt ürünü içerebilecek hiçbir şeyi tüketmemelisiniz. Paketli gıdaların tümünü hayatınızdan çıkarmanız gerek çoğu peynir altı suyu içerir ya da süt ürünlerinin üretildiği bantlardan geçmiş olur. Tarhana vs bir sürü şey var dikkat etmeniz gereken.
AselinAnnesi33 Kubrasen93 benm bebegmde 4 aylkken süt alerjisi ögrendik şimdi 8 aylk hala diyetteyz doktorumz bize ilk tadm 9 ayında yapaması gerktgni söledi aynı belirti olrsa 1 yaş yine olrsa 1.5 ortalama 1.5 2 de geçiyor dedi inşalalh aleejiden kurtulurz
Cherry5 Asu1 uzun ve zorlu. 3 ay sadece patates kabak havuç ve zeytinyağıyla yapılmış pilav yedim ben sabah öğle akşam.. ama geçiyor ne kadar kaçamaksız diyet yaparsanız o kadar çabuk geçiyor
deryatoprak Asu1 bızde coklu proteın alerjısı var hala devam 9.ayımızdayız alerjı maması avakado muz gibi sebze meyvelerden proteın takviye etmeye calısıyorum çok zorlanıyorum
Asu1 Cherry5 bebişlerimiz huzurlu olsunlar da biz bir şekilde zorluklara dayanırız😔 bu süreç sütünüzün miktarını etkiledi mi peki
Biranne91 Asu1 maalesef sanırım benim bebeğimde de var. Konak, aşırı gaz, yüzünde kızarıklık ve en son kanlı kaka. Bizde yarın doktora gidicez. Bakalım ne diyecek. Sizde doktordan sonra yazarmisiniz ne dediğini
Albayrakokur Ben alerji falan bilmiyodum gerçi ama 5 aydır süt ve süt ürünleri salatalık yemiyorum gaz yapıyor die alerji olabilceğini hiç duymamıştım inşallah bişeyi yoktur miniğin allah şifa versin
Vildanmeral Asu1 benim oglumdada sut ve sut urunleri kuruyemis domates gibi bircok seye alerjisi var 2aylikkken ayni sizdede gibi sikayetler vardi bizde kanli kaka yoktu ama asiri kusma vardi normal olmiycak kadar cok gaita testinde cikti fakat deri testinde hic borsey cikmadi 8aydir diyetteyim cok sukur sikayetlerimiz bitti denilcek kadar az ama burda doktor sen oluyosun biraz gozlemleyerek bulucaksin
Asu1 Vildanmeral inşallah tamamen geçer artık🙏🏻 Testler yanıt vermezse sabır edip deneye deneye bulacağım inşallah
Aysgl0107 Asu1 aynı kırmızı şeyler benim bebeğimde de var bnde yarın gidip test yaptırcam sürekli kaşıyor yüzünü döşünü😢
KahramanAnne Hatce2525 kakadan alınan parçayla test yapılıyor yani. Kandan da yapılıyor ama en doğru sonucu kakasından bakarak veriyorlarmış. Heralde onun içinde test var 😶
Kubrasen93 Asu1 deneyerek buldum O hafta ne yediysem not aldim daha cok aleri yapabilcek seyleri tuketmedim yumurta domates gibi ki kakasindaki mukus gecti kafasinin arkasinda kizariklik vardi oda gecti