Zeynepazram yamacalimoms biliyorum canım dediğin uygulamayı kitabıda var bizimki 42 haftada dogdu ama genel hali huysuz biranda huysuzlanıyo
yamacalimoms Zeynepazram Çoğu farklı oluyor bebeklerin kimi huysuz kimi hareketli kimi çok uyumayı seviyor bunlar problem göstergesi değil bence için rahat olsun💓
Zeynepazram Mrs_Mert yine yapıyo ama cok mudahale etmeden duramıyorum canını acıtıyo diye ben dursam annem durmuyo
Mrs_Mert Zeynepazram nasıl önlenir bilemedim çocuklar zaman zaman kafasına bişey takıp onunla uğraşıyorlar. Mutlaka bırakacaktır benim kızım öyle yapıyo olsaydı sanırım elimden bi tek sarılmak kucaklamak gelirdi ☺️
MinikCilek Zeynepazram göz teması var sa ki bu en önemlisidir. Hiç gerek yok canım götürmene. Şimdi senin önünde örneği oldugu için onunla karşılaştırman normal ama gerek yok göz teması varsa bişeyi yoktur.
MinikCilek Zeynepazram benim branşım özel eğitim canım otizm li cok öğrencim oldu eğer göz teması varsa bile boş bi bakışla bakar içi boş bi bakış yani. İçinde cok kuşku uyandırıyorsa bi görün istersen dr a