Mertcikannesi [bilinmeyen] ben bir kere yaptım kremlemeyi, kremleyince pişik olmuştu. Normalde banyo sonrası yağlarım ve kuru tutarım boynunun altını. Sizde yağlayın hiç olmadı bu şekilde
Nazlina Mertcikannesi canim eczanede talk pudra var hemen gecjriyor benim kizimin boynu berbatti hicbisey kalmadi kuru tutmanda fayda var
Enda [bilinmeyen] benim oğlumun boynu da pişik olmuştu doktora götürdük 2 tane krem yazdı hemen geçti
Yagmur05 [bilinmeyen] oluyor oluyor banyodan sonra bi güzel yağlıyorum 2 3 saat sonra boyun altı kir oluyo ve kötü kokuyo temiz bezle siliyorum kulak arkası bile pişik olmuştu silip zeytinyağı yada krem sürüyorum 🤷♀️
Mervebtnrr [bilinmeyen] canım bizimde öyleydi çok kötü kokuyodu doktor bize bu eumoneata ilacı yazdı hemen geçti
Esse5 Evet bizimde aynı çok pis kokuyor bebeğim çok üzülüyorum , yanık gibi olmuş artık kıpkırmızı 😭😭😭
Seydanur2355 Benimkide 1 aylik valla cok pis kokuo :) pisik olmadi ama kizariklik oluo ..yada beyaz oluo ..yikiyorum iki gunde bir ama bakalim ne zaman gececek
Ozgecan3 [bilinmeyen] bizim de öyle ; ( pudra demişti biri ama ağzına kaçar sürerken die cesaret edemedim
Mervebtnrr Esse5 canım jel renginde bi krem doktorumuz yazdı bize sağlık ocağında yazarlar belki bize faydası oldu 2 günde bir banyo yapmasına rağmen kokuyodu ve gecmiyodu o iyi geldi
Mihrimahimmmm [bilinmeyen] benm kıssada vardı sonra farkettmki elbiseler boynuna girdkce tahriş ediyo sizinkide öylemi dikkat edin desitin surdm geçirdi sonra kıyafetlere dikkat ettm eskisi gibi olmadi
Sulegorkem [bilinmeyen] benim kızım yazın sürekli pişik durumundaydı boynunun altı ve kremlerde kullandım fayda etmedi çözünü buğday nişastasında buldum hemen anında çözüm oldu
Esse5 Mervebtnrr bugün silmeye çalışırken kanamaya başladı 😭😔😭 o kadar kıpkırmızı elim. Ayağımı dolaştı hemen acile gittik Fito krem ve travazol krem yazdı sürün dedi hala etkisindeyim kan görünce boynunda anne olarak işte panik oldum 😭
Deletedmom47 [bilinmeyen] Sıcak tutma aç böğrünü bebeğin tatlım 🐣.Kortizol içerikli fucidin diye krem vermişti bize sağlık ocağındaki doktor en fazla 5 gün kullan demişti sabah akşam düzelmezse çocuk odoktoruna çık demişti .2 gün kullandım geçti sarı sarı akıyordu çok pis kokuyor 😶😷 Yıkamayla felan alakası yok kulak arkası olmustu bizim öyle 😶
Esse5 Mervebtnrr aşırı tahrişten 😭😔 hala etkisindeyim 🥺😫😱 boğazının katlantısında gıdısı 2 kat çok gıdılı bi bebekte değil ama