2bebelianne__ yamacalimoms ben tane kimyonu kaynatıp biberonla veriyordum doktoruma da sordum verebilirsin az demişti arkasına da suyu çok içiriyordum gazını rahat çıkarıyordu bebeğim 40 ı çıkana kadar verdim sonra gaz problemimiz kalmadı bıraktım
Bebegimm42 2bebelianne__ bende arada veriyom cnm 37 günlüguz sonrada korkuyorum ama çok az csy kaşığı ile bir defa veriom siz bw zaman başladı idinuz vermeye bide şu mu veriyordinjz
AntikSokrates Deletedmom414 3 buçuk aylık 2.ayından beri reddediyor mecbur sağıp biberonla veriyordum ama emmeyince azaldı mama da veriyorum sütüm 30 cc ancak geliyor artık
Birkizbiroglan yamacalimoms ben verdim. Ama herkesin anneliği kendine. Ama yaptım yani. Çünkü bizim ayaklarimizdan ötürü alçı vardı hep ve ayağını kaldıramıyordu. Bende kimyon çayı,rezene bir kaşık falan verdim 🙋🏻♀️
Busraa15 yamacalimoms çocuğun gazdan kendini yırtar gibi ağladığında o zaman görürsün veriliyor mu verilmiyor mu içirilen şuruplardan gaz damlalarından daha mı zararlı sanki doğal çözüm işte gazı yoksa çocuğun zaten içirmeyin bi mantısı yok 4 6 ay gaz sancısı çektik
Deletedmom414 AntikSokrates emmeyincr azalıyor cnm ya. Ben sağmayı kestim göğsümde ağrı bile olmadı biliyor musun. Buraya yazıyorlar ya sütten kestim ağrıdan duramıyorum diye. Baya azaldığı için sütüm. Bi gram ağrım bile olmadı demekki baya azmış diyorum
Momyshark yamacalimoms o zaman gerek yok kesinlikle sindirim sistemini zorlamaya bunun bir faydası olmadığını gereksiz olduğunu açıklayın
yamacalimoms Momyshark Oraya yazmayı unutmuşum çoğu anne bebeğin kolik olursa mecbur icirirsin falan yazdi herkesin kendi bebeği kendi tercihi ben doğru bulmuyorum alerjik olduğu için korkuyorum kendi sütümu varırken bile
AntikSokrates Deletedmom414 benimkide öyle canım dün gün boyu sağım yapmadım bebeğimde emmiyor zaten sabah uyandım boş meme yani ne ağrı ne şişlik hiçbirşey uyanınca sağdım 30 cc çıktı şaka gibi ☹️ Cidden yapmadığım şey kalmadı hem emzirmek için hemde süt artırmak için ama olmayınca olmuyor rızık diyorum artık 🙄
Beyabann yamacalimoms korkma hiç bişe olmuyo bagırsak için ve midede toplanan gaz için süper bişe benim bebegime bi o iyi geliyo şuan 2 . Ayımızdayız kendi çocuk doktorumuz söyledi onun dedigi gibi kaynatıp veriyorum bi sakıncasınıda görmedim henüz kalan çayıda ben içiyorum
hacer33 Merhaba bende bir hemşire olarak ara sıra bir çay kaşığı veriyordum. Onun dışında kendim hergün rezene ve kimyon demleyip içerdim. Gaz damlalarından pek fayda görememiştik biz. Öyle kolik dönemimiz olmadı.
Deletedmom414 AntikSokrates sağlık olsun kuzum ya uzun ömürleri olsun inşallah. Elimizden geleni yaptık sonuçta
Deletedmom414 AntikSokrates 4 aya kadar anne sütü azda olsa. Ama mama ağırlıklı beslendi hep. 4. Ayda tamamen kesildi