Afcan yamacalimoms bende verdim gaza iyi geliyor çok gazla vermemek kaydıyla bende çay kaşığıyla günde 6 kaşık felan veriyordum 3 sabah 3 akşam şeklinde emzirme danışmanından duymuştum hatta süt üretimine de yardımcı olduğundan ben kendim de içmiştim
TalentedMom yamacalimoms kesinlikle ne kimyon çayı ne rezene verilmemeli bir çok kişi doktoru dinlediği yok kafasına göre uyguluyorlar boşuna mı okuyup doktor oluyorlar
yamacalimoms TalentedMom katılıyorum alerjik reaksiyon olduğunda görürler umarım olmaz ama akıllarına her geleni verip duran bir sürü insan da var
twinsmomYY yamacalimoms nasil yani sen kuru fasulye yapmiyo musun bu cocugaa 2 aylik kocaman cocuk olmus 😂
Gokcen yamacalimoms canim oyle bi an oluyo ki benek gaz dan deliye donuyo. Kimyonu emzirdigim icin hep iciyorum hergun bi bardak cok rahatlatoyi .ama bi iki cay kadigi da verdgm oldu cok rahatsz oldugunda.rezene de ayni sekilde. Rahatlatyo ..emziriyosabsen ic muhakkak
karabocuk yamacalimoms valla oglum 6 aylik dogdugundan 4 aylik olana dek verdik ibrahim saracoglunun bir tarifiydi. Daha icerken gaz cikariyordu. Bende sizin gibi koca kari uygulamalarina karsiydim ama cidden ise yariyor.
Bebegimm42 2bebelianne__ bende arada veriyom cnm 37 günlüguz sonrada korkuyorum ama çok az csy kaşığı ile bir defa veriom siz bw zaman başladı idinuz vermeye bide şu mu veriyordinjz
Ferosbaby Gerçekten çıldıracak bi durum yok ebe hemşireler bile öneriyor kanıtlanmış bişey. 2-3 damladan kimseye zarar gelmez korkmayın. Hem böylelikle babanın da bebeğine olan ilgisini hevesini kırmamış olursunuz
yamacalimoms Ferosbaby Heves uğruna alerjik bebeğe bitki çayı vermek,bende hemsireyim bu arada hiç kimseye böyle birşeyi önermiyorum
bianneeee yamacalimoms bebeğinize sakin bitki çayı vermeyin çok tehlikeli sonuçları olabilir veripte sıkıntı olmayanlar olabilir ama risk almayın ne gerek var ki siz için zaten sizden gecer
TalentedMom yamacalimoms hemen çıkmasa bile sonra çıkabiliyor daha ciğerleri tam gelişmemişken başka şeyler içirmeyi anlamıyorum
Pamuk_seker yamacalimoms siz tüketin sutten bebeğinize gececektir Allah korusun evet kimyon gazi alir hatta sut yapar ama siz tuketin 🥰
yamacalimoms Pamuk_seker Ben zaten tüketiyorum her akşam rezene ve kimyon vs, direk bebeğe vermeyi uygun görmüyorum genellikle birşey olmuyor gözüyle bakmak çok saçma geliyor alerjisi çıksa çok büyük sonuçlar doğurabilir bunu kimse farkında değil..
Pamuk_seker yamacalimoms tabiki bebege verilmez zaten cok küçük insalah duzene girer Ablam damla kullandi bebegi gazliydi doktorunuz yazabilir bir sorun isterseniz
Songul_hamza yamacalimoms bunda bsy yok doktorumuz bnada verebilirsin çok gazi olduğunda demişti bnde iki çay kaşığı veriyordum zeytinyağı bile verdim doktorumuzun tavsiyesiyle ki bnm kdar pimpirikli kimse yoktur rahat ol bnce
yamacalimoms Songul_hamza Alerjisi çıkarsa çok büyük sonuçlar doğurabilir, doktorumuz önermedi ve üstüne bebeğim alerjisi olan bir bebek, bir defa alerji durumu yaşayan bir anne olarak hicbirsey vermem bebeğime
Gzmkmsl yamacalimoms bak alerjik bir bünyesi varsa zaten skın verme Allah korusun yazık bebeğine mümkün mertebe doğal yolları dene annesi geçer bacaklar oynamaya başladım gaz falan kalmıyor 😅
Songul_hamza yamacalimoms tabikide insan korkuyi elbet işte bazı doktorlar önerirken bazıları önermeye biliyor
yamacalimoms Pamuk_seker Bir sürü anne vermiş ve öneriyorum diyorlar biraz büyük olurlar ek gıdaya geçerler anlarım ama henüz çok küçücük bebeklere veriyorlar alerji durumunu umarım kimse yaşamaz 😔bunyeleri çok küçük ve hassas
yamacalimoms Pamuk_seker damlamiz var ama çok sikismadikca kullanmıyorum ben gece gaz sancısı tutuyor bazen yıkıyorum masaj falan eğer hala geçmezse veriyorum oda 1 defa verdim🙏
invisible33 yamacalimoms verilir tane kimyonlu çocuk doktorumda önermişti. 1 çay kaşığı sadece ama. Gazı varsa kullanın yoksa gerek yok.