Alinduru Defneninannesi1108 besin alerjisi çok ciddi sonuçlar doğurabilen riskli bir durumdur. Ne güzel ki siz sorun yaşamamışsınız ama anafilaksi diye bir şey var mesela alerjik besine maruz kalmak Allah korusun solunum durmasına kadar götürebiliyor. Tabi ki çocuğun durumuna göre ve alerji durumuna göre her şey değişir, ama eskiden zaten alerji bu kadar yaygın değildi nedendir bilmiyorum artık çok fazla alerjik bebek duyuyorum ve görüyorum. Hatta Metabolizma hastalıkları ve otizm diye bir bölüm var belki duymuşsunuzdur. Eğer ciddi bir durum varsa çocuğu kötü etkileyebiliyor. Tabi ki kimse öyle olsun istemez inşallah da olmaz ama tedbirli olmakta araştırmakta fayda var bana göre. Bazısı hafif atlatıyor anlamıyor bazıları ciddi olabiliyor.
Casper mysweetbaby benimkinin cildi kuru diye diyete başladım ne yumurta ne süt ve süt ürünleri hatta sütlü bisküvi çikolata falanda yasak ama kakasında hiç kan olmadı şükür mukuslu yapıyordu ama çok zor diyet yapmak vegan gibi oldum iyice
Katibee mysweetbaby canım benim oğlumda yeşil mukuslu yaptı bir kaç gün son ğün bende kan gibi bişey gördüm gaita testi yaptılar gizli kana falan baktılar bagırsaklarında parazit varmış ilaç kullandık geçti
RuzgarMommys Vallaa bence kesin süt alerjisi Ama siz mutlaka cocuk hastalıkları uzmanına gidin Bizim kan olmadi ama siyah leke oldu Mukus gürültülü gaz ve kaka da oluyordu Cildi egzamaya dönünce doktorumuz süt ve besin alerjisi dedi
Katibee mysweetbaby yok baya yapıyordu ilacı kullanmaya başladıktan sonra da iyice arttı iki gün sonra düzeldi
Katibee 1m_2m benim oğlumda da vardı parazit var dedi ama içime kurt düştü alerji için başka ne belirtiler var test mi yaptırsam 😕
aminegunes24 mysweetbaby aynı şikayetler vardı özel bir hastanede kakada gizli kana baktırdım gizli kan çıktı devket hastanesi direk süt ve süt ürünü diyeti yap 15 gün dedi özeldeki doktor tahlileri yapalım ona göre dedi kakada gizli kan çıkınca ondan oluyor dedi ilaç verdi yeşil kaka bitti şükür kanda sarı musuklu yapıyo doktorum zamanla pda geçcek dedi
mysweetbaby aminegunes24 bizim yeşil kaka biteli epey oldu ama sarı mukuslu yapış yapış yapıyordu kan da yeni çıktı.peynir yoğurt yemiyordum zaten arada kaşarlı tost falan kaçamak yaprdım ama şimdi onunda bıraktım tereyağınıda 2 gündür yemiyorum bakalım ne olacak doktor randevusuna kadar yapayım en azından gidince doktor test ister heralde
1m_2m Katibee gürültülü kaka,ishal,gecmeyen konak,kulak arkasinda döküntü,kakada mukus,vucünda döküntü,huysuzluk gibi belirtiler
Seyma4607 mysweetbaby aynı dönemde bende mukus görmeye başladım gürültülü kaka ishal ama kan yoktu bende alerjiden şüphelendim araştıra araştıra doktora götürdüm için rahat olsun normal şeyler bunlar ishal için maflor kullan dedi hiçte rahat edemedim sonra yine takip ettim aynı sorunlar yine oldu başka doktora götürdüm kaka tahlili istedi gizli kan ve süt alerjisi çıktı bende de laktoz intöleransı var zaten diyete girdim ben oğlum içinde özel bi mama başladık çok şükür düzeldi 3 günde tekrar götürün bence doktora yediğiniz bişeyler tepki veriyor olabilir
Dilanbulut mysweetbaby aynisi bizde de oldu bebegimin hiç bi sıkıntısı yoktu kan pihticiklari dışında alerji testi yaptik bişey çıkmadı diyete başladım 1 ay kadar yumurta ve hic bi süt ürününü tüketmedim kan durdu bi aydan sonra tekrarfan başladım yemeye kan falan gelmedi…
mysweetbaby Dilanbulut benimkinde kan durdu zaten az önce kaka yaptı mesela inceledim bişey yok sanırım bizim çocuklarda alerji değilde hassasiyet var laktoza
Tugtg Benimde 3 buçuk aylık bebeğim gürültülü yapıyor hep kakasını gazını kanlı mukuslu kaka yaptı özele götürdüm direk alerji dedi hemen herşeyi kesme dedi bakalım bi süt ürünlerini yeme yeter dedi ama hala devam ediyor 4 gündür hala mukuslu kanlı ara ara geliyor çikolata kek vs herşeyi kesicem bu gidişle atak haftasına da girdik zor geçiyor biraz