Elifinannesiii-11 Mamaların tatları hemen hemen hepsinin aynı mıdır? bebeğim 3 ay 22 günlük mama içiremiyorum sma bebelac aptamil hipp denedim. Önceden zorla az az içerdi şimdi tadını aldığı an aglıyor 😔 yaşayan var mı ?aranızda? Memeyi de zorla ayakta fön Makinesi sesiyle emziriyorum koluma yatırdığım an aglıyor
leylzd Elifinannesiii-11 Tatdan degildir o, o aylarda mama reddi yasaya biliyor bebekler onun icindir.
Busraata Elifinannesiii-11 valla mamalarin tadı igrenç evet hemen hemen aynılar sma bir tık daha iyi tadi
Gzdzeynep Elifinannesiii-11 bilğim yok postun üstte kalsın. Emzirme durumun da inş geçici bir süreçtir ve normale döner 🙏🏻
Elifinannesiii-11 leylzd mama meme reddi hepsini yaşıyoruz valla. Mama her seferinde teklif ediyorum ama yok yani. Artık ayakta memede ne kadar tutabilirsem tutuyorum 🤦🏻♀️
Busraata Elifinannesiii-11 onun istedigi pozisyonu oturarakta yapabilirsin bende bir süre ayakta emzirdim simdi oturuyorum surekli pis pişla sakinleştir memem asagiya sarkık bi sekilde emziriyorum ayakta da oyle emiyordu simdide sakinlestirici seyler dinlet
Beren94 Elifinannesiii-11 Tadı güzel bence içer benimki aptamili içmedi asla tadı saman gibi similac güzel kesinlikle içer
Badeekus Elifinannesiii-11 bide yatır cocuğu öyle emzir bn de kucağımda emziremiyorum almıyo ağlıyo zırıl zırıl
Ysm2019 hiipp mama aldım ama ilk kez mama içircektim 1 yaşında kustu iğrenç bir tadı kokusu var zaten
Badeekus Elifinannesiii-11 friso gold kullanıyorum e bebekten al canım tadıda güzel öyle şekerli değil beyaz kızım sevıyor 3 aylık olcaz 6 kılo suan meme mama gidiyoruz
Akcabeytas Badeekus memnun musunuz peki gaz kabızlık yaptı mı bende onu araştrıyorum ama pek yorum bulamadım
Melek-3434 Badeekus merhaba ben de bu mamaya geçmeye düşünüyorum bebeğim kabız 5-6 günde bir zor yapıyor siz de durum nedir? Friso dan memnun musunuz
RabisSerra Aptamil kullanıyorum ben , aslında tatlı bi mama diğerlerime göre diye biliyorum , laktoz oranı yüksekmiş. Ama sizin sorununuz tatla alakalı gibi görünmüyor