2bebelianne__ Mom14 biz doğduğundan beri sma optipro kullanıyoruz tok tutuyor hemde çok güzel kilo aldırdı gazda yapmadı kesinlikle tavsiye ederim
Minigimmm_01 Mom14 ben de kullanıyorum kilo aldırdı bebelac iyi gelmedi sma ya geçtik yalnız içeriği değişmiş biraz mama köpüklü oluyo ama gaz falan yapmıyo yine de
Mom14 Balkizlarim bende hipp organik combiotic kullanıyorum benim kız 210 cc mama içiyor sanki doyurmuyo hipp ya
Balkizlarim Mom14 iştahlı bebekte olabilir benim kız geceleri çok iciyo 300 ml 😘😅 gün içinde hiç vermem sadece ek gıda 🙏 bazen 400ml de oluyo
Yasemin_06 Mom14 bende hopp combiotic kullaniyorum ama ben fiyattan dolayi degistorip bunu alcam 14 aylik sadece gece uyjusuna yatarken 180.5 iciyor o yizden degistiricem
Mom14 Balkizlarim benimki 3,4 saatte bir içiyo o kadar maşallah doymuyor hiç 🤣 benim kız acaba normal hipp mi alsam combiotic olmayanı sma mı karar veremedim
Balkizlarim Mom14 canım ben ilk kızıma evolvia ortanca kızıma hip küçük kizimada sma kullandim ucude iyi yanı bize bı sıkıntı yaşatmadi mamalar 🙏😘
Mom14 Minigimmm_01 bazı sitelerde kutusunun rengi kırmızı bazılarında beyazlı sarılı içeriği aynımı bunların ?
pinorr Minigimmm_01 Minigimmm_01 canim kopuklu olmamasi ici kasik ile karistirki gazi olmasin . . tatli kasigi ile karistirinca cok iyi oluyor .🌹
Minigimmm_01 Balkizlarim önceki smada biberonu çalkalasam da köpük olmuyodu şimdi çalkalamadan köpük oluyo