Mirac_21032019 Mom4775 ben bebegim dogdugundan beri herseyini bubchen kullandim cokta memnunum.öl yazan oildir yağdır yani.heryerine kullanabilirsin.
Mom4775 Mirac_21032019 çok çok teşekkürler 🙏🏼 Mustela’da yüzde 99 doğal yazıyordu bu da öyledir umuyorum ☺️☺️Oil ile öl aynı yani sevindim 🙏🏼
Eesay Mom4775 ben şampuan, vücut sütü ve yağını kullanıyorum oğlum doğduğundan beri memnunum çok. Yaz aylarında ağır geliyor diye sütünü kullandım artık yağına geçtim ağır değil güzel
Mirac_21032019 MasalsMommy tam aksine cnm icerigi en temiz olanlardan.Hatta muhendisin sayfasinsa incelemisti kesinlikle bubchen diyodu.Benim bebegimin ne cildi kurudu ne konak oldu hep bunu kullandim.
Asmom Mom4775 oğlum doğmadan önce Almanya’dan almıştım tüm ürünlerini. öl Almancada yağ demek canım zaten. Bitince de buradan almaya devam ediyorum alternatif aramadım hiç çok memnunum canım bence rahatlıkla kullanabilirsin 💙
vebebek Mom4775 yoo yanlış anlattım, ihtiyaç olmadı bizde, nedense yağ sürme işine alışamadık, hiç bir şey kullanmıyoruz şampuanı da kurutmuyor zaten😊