Gulsummm
•Fön makinası (düşük ısıda) : Sırtına ve ayaklarına doğru tutarak hem sıcaklığıyla,hem sesiyle sakinleştiryo.
•Beyaz gürültü.
•Kiraz çekirdekli reflü yatağı : Kiraz çekirdeklerini hafif sıcaklıkta ısıtıp , yüzüstü yatırıyoruz. Yine ılık bi havlu ve fön malinasıyla daha iyi oluyo.
• Battaniyede sallamak : Kimse böyle sallamaya alıştırmak istemez ama kızım en çok böyle rahatlıyodu.
•Kola ve göğüse yüz üstü yatırmak : Mümkünse sol tarafınıza yatırın. Hem vücut sıcaklığınız hemde kalp atışınız güvende hissettiriyo. Kolda ise yüzüstü gelecek şekilde kolunuzun üst tarafına başını koyun elinizle bacak arasından destekleyin.
•Gaz damlası : Biogaia ve Nurse Harveys Colex bizde işe yaramadı. Relactaz candır 😜
•Mama : Aptamil, sma, similac bizde gazı iyice artırdı. Humana antikolik ve relactaz gaz sorununu 2 aylıkken hayatımızdan çıkarttı.
•Arabayla gezdirmek : En etkili yöntemlerden bitanesi.
•Yüzüstü yatırmak : Ayaklarını poposunun altına doğru toplayıp , sırtına minik minik vurun oda yarıdm ediyo.
•Göbeğine Pıtlatmak(Ne yazılır bilemedim☺️):Karnına parmaklarınızı birleştirip çekiç gibi diğer elinizle minik minik gezdirerek vurun. Gazı parçalıyo.
Bunlar benim denediğim işe yarayan yöntemler. Her yöntem bi sonraki gün işe yaramıyo dönüşümlü olarak bunların hepsini denedim faydasını gördüm. Umarım sizede yardımcı olur 💕