Minikannesi00 Arasannesi anladm canm ,benm batma şeklde ben derin nefes alnca biri arkamda bıçakla bekliyor gbi hssedyorum
Arasannesi Minikannesi00 farketmeden üşütüyor olabılırsın belkı canım.ev sıcak olsa bıle bazen sırtımız açık kalınca tutulur vs . Fırsatın olursa bir fizik tedavi merkezine görünebilirisn en azından film vs çekilip bakılır
rike-nile-aro 5 ay önce sezaryen doğum yaptım, benim yüz üstü yatınca sırtım tümüyle tutuluyor ve yataktan gözlerim yaşararak doğruluyorum üzün bi süre geçmiyor ağrısı. 😕
Minikannesi00 Glcnckr35 eşim kremde sürdü masaj yaptı da geçmiyo canm ya ,tutulma ağrısı gbi değil benmki
Minikannesi00 Arasannesi anladm canm ,bakalm gdersem buraya yazarım sonucu . Çoğu kişi aynı dertle uğraşıyor çünkü
BetulllMihra Minikannesi00 benimde öyle o kadar ağrıyor ki emzirmek işkence oluyor özellikle geceleri sanki bıcak saplanıyor kürek kemiklerimin oraları
ZeynepEceninAnnesii Minikannesi00 benim de sol tarafım sırtım çok ağrıyo batıyo gibi acıyo geçer diye bekledim ama geçmedi de çok rahatsız edici 😔
ZeynepEceninAnnesii Minikannesi00 kızım 16 aylık onunla uğraşmaktan oluyo diyorum artık bilmiyorum inşallah önemli bişey değildir. Akşama resmen sırt ağrısından uyuyamıyorum.
Minikannesi00 ZeynepEceninAnnesii canm benmde en başta çok ağrıyodu şuan kronik kaldı gbi valla rahatça esnemeyi özledim . Sana da çok geçmiş olsun. Doktora gtmeyi düşündünmü peki