Miniklerin_annesi Arkadaşlar beyaz kanı ne yükseltir acaba yiyeceklerden internetten baktım yoğurt ceviz sarımsak yazıyo bşk bildiğiniz faydasını gördüm diyen varsa yazabilir mi 😊♥️
Dmt01 Miniklerin_annesi sizinde mi düşük çıktı benimde bu hafta verdiğim kan tahlilinde düşük çıktı. 🙄 faranjit için gittiğim doktor da öğrendim. İlk defa kan problemi yasıyorum🥺
Sugul Sugul bir bitkinin meyvesi gibi birsey ufak ufak onu kuruyorlar suyla kavonaza canım büyük marketlerdede var
Dmt01 Miniklerin_annesi 3,8 çıktı canım benim 2 gün önce verdim ama düzelmiş çok şükür hasta olduğum için düşmüş sanırım. Yoğurt ve ceviz Yükseltiyor diye duydum ve sürekli yedim.
Miniklerin_annesi Cktha tm teşekkür ederim canım peki bu wbc beyaz kan mı değer kaç olması gerekiyor Bilgiiniz varmı
Miniklerin_annesi Dmt01 aynen yoğurt ve cevizi duydum bnde canim peki snin hangi değerdi tahlilde wbc mi bide neu varmış galiba
Dmt01 Miniklerin_annesi evet canım wbc beyaz kan demek zaten o düşmüştü işte. Doktor önemli bir durum bu. 2 hafta sonra tekrar git kan ver dedi gene düşük cıkarsa hemotolojiye git dedi ama ben çok hastaydım ateşim 39 larda falandı faranjit oldum. 1 hafta sonra gittim çok şükür düzelmiş . Hasta olduğum için düşmüş yani. Sizin kimin düşük bebeğinizin falan mı