Duhasafa Biliyorum birkaç kez soruldu ama şuan o önerileri bulamıyorum.Önerebileceğiniz şöyle ormanlı falan film ya da breaking bad,prison break tarzı diziler var mı? Hiçbir şey bulamıyoruz izleyecek
Sariiannee Duhasafa How ı met YouTube mother 💕 Teen wolf💕 Big bang💕 Çok seviyorum.. 7.Koğuştaki mucize Annem Babam Mucize ½
CemreKerem35 Duhasafa biz bugün peaky blinders a başladık eşim bayıldı ben pek sevemedim . İsterseniz bir bakın . İçerik bizim de problemimiz maalesef ya film konusunda özellikle hepsini izledik gibi geliyor 😅
Deletedmom9 Duhasafa Nasıl anlatayım şimdi 😂 Bir aile düşünün abi kardeş hala bunlar Shelby. Mafya gibi desem değil ona benzer ama at yarışı yapıp para kazanıyorlar vs çok tanınan ve korkulan bir aile. Dizide kullanın arabalar kıyafetler mekanlar inanılmaz çekiyor insanı. Zaten bakarsanız ilk önce fragman çıkıyor ona göre izlersiniz.
Mommysharkdoodoodoodoo The 100 ama netflixte sadece 4 sezon var galiba. The good place harikaydı. Sick note bence çok eğlenceliydi. The order biraz fantastik ben çok beğendim. Film olarak da the platform. Enola Holmes da fena değildi. Karışık yazdım sanırım sizin seveceğiniz tarz the 100
Momssss Duhasafa Duhasafa dizi olarak the quenns gambit önerebilirim akşam üsüt başladım gözümü kırpmadan izliyorum 3. Bölüme geçicemm