Gokturkum
[bilinmeyen] e bebekten baby&me çiftli elektrikli almıştım fiyatı da uygundu çok memnunum bebeğim 4.5 aylık 1 aydır işe gidiyorum sütüm yetiyor şükür ben sadece çiftli aldığım için pişman oldum çünkü bebeğim birini emerken diğeriyle sağım yapıyorum ikinci pompaya gerek kalmıyor
alihakan
[bilinmeyen] medela markasınınkini kullanıyorum en fazla 7 kez sağmışımdır çok yavaş çekiyor ama anladığım kadarıyla hızı senin ne kadar çok sütün olduğuyla alakalı . hiç muhafaza etmedim o konuda bir bilgim yok. manuellerden verim alacağını düşünmüyorum bence elektrikli almalısın. acı konusuna gelirsek aslında acımıyor ama gıcık bi hissi var insan göğüsünün sündüğünü görünce çekerken içi karıncalanıyor 😂 sütün azsa eğer tahin pekmez çok süt yapıyor deneyebilirsin . bende ki bilgiler bunlar 🤚😍
MucizemGeldi
[bilinmeyen] kraft in elektiriklisini almistim dogum yaptigim zaman ilk once dusuk kademe de calistirip alisinca yükselttim acı yok tavsiye ederim
GmzSnn
[bilinmeyen] merhabalar hanımefendi öncelikle sizi esefle kınıyorum el kadar bebeği bırakıp işe başlamak çok ayıp hiç yakışıyomu 😂 ayrıca sütü sağarken göğüslerinizdeki acıyı bütün vucudunuzda hissediyosunuz çok sıkıyo çünki makina 😂😂 hemde sütü kesiyo yaaani 😂 sütüde muhafaza edemiyosun ekşiyo her şekilde 🤣
Neyse moralini çökerttiğime göre gerçer cewaplara geçebilirim
Öncelikle başlarda bebeğini özleyince bunalıma gircen ama zamanla alışıyosun bundan asla korkma we çalışmayı asla bırakma !!
Süt sağma makinasını ben wishten dandirik bir makina aldım ha sırf ewde olsunda lazım olursa diye ama gel görki bi kaç kez heweslendim denedim sütüm çoğalmıştı ama dibine kadar sağarsan eğer tabiki şişe doldu diye sağmayı kesmicen süt iyice bitene kdr memeyi boşaltıcan bazen bakarsın makina çekiyodır süt gelmiyodur o zaman göğsüne değdirdiğin bağlığı çek geri tak bi kaç fırt daha geliyo çek yine bırak 10-15 defada bunu yaparsın sağma bittiğinde yaparsın !!
Ayrıca gram acıtmıyo eğer doğru sağarsan bide göğsüne yapışan kısmını çok sert olanlardan değilde biraz daha siLikon kıwamda memeye tam oturan başlık seçersen yara da olmaz göğüslerin birde 3 saate bir sağmalısın daha sık sağma yoksa memeler yorgun düşer we üretimi durdurabilir !!
Süt torbaları için bence iş yerine bir minibuzdolabı dolap kişisel olarak al küçük kutu kadar olanlardan çook büyük kurtarıcı olur sütlerin güwenle akşama kadar birikir ertesi gün de onu werirsin bebeğine werdiğin biberon en minik başlık olsun süt az gelsin ki seni emmeyide bırakmasın !!
Ayrıca bebek emmediği için sütün sürekli üretimi için elinde şişeyle gez doldur iç doldur iç asla susuz kalma vucut çalışırken yorulacağı için süt üretimin azalacaktır buna izin werme beslenmeni asla kesme düzenli beslen yoksa makina sütü azalttı diye üzülmeye başlarsın !!!
Bebeği bıraktım işe gittim diye kesinlikle üzülme üzüldüğün dakika beyine süt üretimibi durduran hormonsal sinyaller gidermiş !!
Sütünü sağarken onu emzirdiğini düşün 5 dk da sağıp kaçma en az 20 dk bir göğsünle ilgilen !!
Biraz uzun oldu ama idare ediver sen okumayı sewersin 😂😂😂
MayneymisAltintop
Lansinoh kullanıyorum ve kesinlikle elektirkli almanı tavsiye ederim. zamandan tasarruf üstelik manuelde işin ameleliğini yapıyorsun. Ayrıca çift taraflı almanın sana zaman kazandıracağını düşünüyorum 👍🏼
Bkya
[bilinmeyen] ilk aylarımızdaki şişkinlikler sönüyo belirli zaman sonra yumsak bir gögüs kalıyo ama bu süt yok demek değil süt bebeginiz cektikce geliyor. Sıkıntı etmeyin kendinize. E bebegin sagma makınesini kullanıyorum doğum yaptgımdam beri her gece sagıyorum beş derece ıkı masaj modu var memnunum bebeginiz nasıl cekiyosa o da öyle cekiyo acıtmıyo yani
Deletedmom412
[bilinmeyen] bioclass elektrikli yi mutlaka inceleyin.
Çok memnunum masaj yaparak sağım yapıyor buda sütü arttırmada yardımcı.
İlk sağım yaptıgım da canım acıdı ama o zaman bebeğim yenidoğandı. Şuan 2 aylık acımıyor hissetmıyorum bile. Sizin bebeğiniz büyük acıcagını zannetmiyorum.
Sağdıgınız süt oda sıcaklığında 3 saat durabilir daha fazla durursa bozulur, buzdolabında 3 gün durabilir,
derindondurucu/buzluk ta 3 ay durabilir.
Buzdolabından çıkan sütü kaynar suda 3-5 dk bekletin yeterli ılık içmeli bebek.
Son olarak göğüsleriniz terbiye olmuş☺️
Bkya
[bilinmeyen] indirimde alın mutlaka elektirikli alın
MucizemGeldi
[bilinmeyen] bencede ciftli bana gereksiz gelmisti. Her sekilde iş görüyor
Bkya
[bilinmeyen] buzlukta 3 ay buzdolabında 3 gun ve oda sıcaklıgımda 3 saat dayanıyor süt
Joipt
[bilinmeyen] lansinoh elektrikli kullandım ilk aylar öyle bir acı olmadı,Benim tekli işimi görmüştü
Gokturkum
[bilinmeyen] bence çiftli almayın ben diğer pompayı hiç kullanmadım kutuda duruyor çok para vermeyin hangi makine olursa olsun sağma şekliniz ilk 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım tek meme bitti bu şekilde olursa sütünüz de artar memeden süt gelmese bile sağım yapın beyine uyarı gider süt üretmek için e bebekte sağma makinelerinde de geçerli indirim var ya da medikalden kiralayabilirsiz
dilarammm
[bilinmeyen] lansinoh elektrikli kullanıyorum benim çift başlık ama ikisini ayni anda sagmayı becermedim o yüzden tekli al bence elektrikli almasın imkanın varsa manuel sadece uçtaki sütü çekiyor agrı sızlama oluyor birde sağmak 25 dakika filan insan ister istemez yorulup yarıda bırakıyor
Lansinoh süt sağma poşetleri pahalı elinde varsa sağdıgın sütleri buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay saklayabilirsin üzerine gün saat yazın ki öncelikli onu kullanırsın
Esoes11
[bilinmeyen] kesinlikle philips aventi öneririm sağıp buzluğa attım baya ile başlamadan önce birde aventin via serisi kapları var onuda tavsiye ederim acayip kullanışlı oluyo
Deletedmom412
[bilinmeyen] 😂🙈 biberona koyup en fazla 5 dk bekletin☺️
B007
[bilinmeyen] canım ben Philips aventinkşnş kullandım ve çok memnun kaldım arkadaşımındı sütü olmadı sağamadı o bana verdi ben kullandım sadece şimdi satıyoruz almak istersen ikinci el düşünürsen ankaradayım çok yüksek meblağ ödemene hiç gerek YÖK çekim gücü de mükemmel. Garanti duruyo bildiğim kadarıyla
Thesra
[bilinmeyen]
Ondan başka yok kıymetlimissss🤩🤩
İyi bakıp sahip çıkmalıyızzz vermem sizi ellere vermem 😅😅
GmzSnn
Papatya07
[bilinmeyen] lansinohun ikilisi elektrikli memnun kalmistim zamandan tasarruf derecesi var kademe kademe arttirarak sagarsan hic acimaz
Thesra
[bilinmeyen]
Ayıpsınnn olmamı hiç😂😂😂
Papatya07
[bilinmeyen] makinayi calistirinca dusukle baslayin yavas yavas arttirin 15dk sagin fazla yapmayin bence zaten bi sure
Sonra alisirsin en yuksekle baslayinca cok aciyo bilirim bir ay kadar kullandim